Wil je niet verblijven in het Legoland Hotel Windsor of het Legoland Castle Hotel? Dan is een verblijf in één van de omliggende hotels ook een goed idee! De officiële Legoland hotels zijn leuk, maar ook druk. Houd je van wat meer rust of ben je van plan om naast Legoland ook een bezoek te gaan brengen aan andere bezienswaardigheden in de omgeving dan is een gezellig hotel op kleine afstand van Legoland Windsor je perfecte optie.

Direct naar de beste Legoland Engeland aanbiedingen

Hieronder vind je een overzicht van hotels bij Legoland Windsor. Vanuit de meeste bereik je Legoland in enkele minuten rijden met de auto. Vanuit je hotel kun je ook eenvoudig een bezoek brengen aan de stad Windsor met het koninklijke kasteel en de leuke winkels. En zelfs Londen is niet ver! Tickets voor Legoland zijn doorgaans niet inbegrepen bij deze hotels, maar je Legoland Windsor tickets bestel je gemakkelijk online. Vergelijk zelf alle mogelijkheden met het overzicht hieronder. Zo kun je verblijven in het historische centrum van Windsor of juist kiezen voor een hotel dichtbij Legoland Windsor. Bekijk bij het hotel van je keuze alle aanbieders om zo de beste prijs te vinden voor een goedkoop verblijf bij Legoland Windsor in Engeland. ... Lees meer

Hotels bij Legoland Windsor

Alma House Bed & Breakfast

Bed & Breakfast vlakbij Legoland Windsor

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Holiday Inn Express Windsor

Hotel in gelegen in het historische stadje Windsor

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Park Farm

Slechts 5 minuten rijden van Legoland Windsor en Windsor Castle

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Hotels bij Legoland Windsor

In het overzicht hierboven staan een aantal goede mogelijkheden voor een hotel bij Legoland Windsor in Engeland. Sommige hotels liggen slechts op een paar minuten van Legoland, waardoor je na een lange dag weer snel bij je hotel bent om lekker bij te komen. Je kunt ook kiezen voor een hotel in het historische centrum van de stijlvolle stad Windsor. Welk hotel je ook kiest, zorg ervoor dat je goed de prijzen vergelijkt van de verschillende aanbieders die het hotel van je keuzen in hun reisaanbod hebben. Wij werken enkel met erkende en betrouwbare reisorganisaties, waardoor je reis naar Legoland Windsor altijd in goede handen is. Kies de aanbieder met de beste prijs voor een goedkope vakantie bij Legoland in Engeland.

Tickets zijn doorgaans niet inbegrepen bij de hotels in de omgeving van Legoland Windsor. Geen probleem, want tickets voor Legoland Engeland bestel gemakkelijk van tevoren online.

Legoland Windsor omgeving

Als je een bezoek brengt aan Legoland Windsor vind je het misschien ook leuk om wat andere dingen van Engeland te zien. Een hotel vlakbij Legoland is hiervoor een prima uitvalsbasis. Met de auto sta je zo in het centrum van Windsor. Parkeer je auto en ga te voet deze koninklijke stad ontdekken. In Windsor vind je mooie winkelstraten en natuurlijk het bekende Windsor Castle waar de Engelse koninklijke familie nog regelmatig verblijft. Je kunt het kasteel in, maar ook de buitenkant en het naastgelegen Windsor Park zijn al zeer de moeite waard. 

Vanuit Windsor bereik je met het openbaar vervoer ook gemakkelijk de Engelse hoofdstad Londen. Bezoek de stad in een dag vanuit Windsor en zie de meeste highlights zonder geld te hoeven uitgeven aan een dure overnachting in Londen.