Loews Portofino Bay Hotel biedt veel extra's wanneer je de pretpark van Universal Studios Orlando wil bezoeken. Zo krijg je als gast extra vroeg toegang tot de pretparken Universal Studios Orlando, Islands of Adventures en waterpark Volcano Bay. Vanuit het Loews Portofino Bay Hotel varen er op diverse tijden bootjes naar de ingangen van de twee pretparken en het uitgaanscentrum van Universal Studios Orlando Resort.

Het Loews Portofine Bay Hotel heeft kamers die voorzien zijn van alle hedendaagse faciliteiten. In het hotel is een Spa aanwezig en fitnesscentrum. Wil je na een dagje in het pretpark even lekker afkoelen dan kan dat in één van de drie zwembaden. Allemaal mooi en zeer sfeervol aangelegd.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Portofino Bay Resort

Hotel van Universal Orlando Resort met Italiaanse invloeden

Afstand tot het park:
Te voet 20 - 25 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets naar Orlando

Van Amsterdam naar Orlando

Loews Portofino Bay Hotel

De hotels van het Universal Orlando Resort zijn allemaal prachtig gethematiseerd. Zo ook het Loews Portofino Bay Hotel, dat met zijn charmante en romantische uitstraling doet denken aan het Italiaanse dorp Portofino. Onder de vele faciliteiten van het Loews Portofino Bay Hotel is onder meer een spa, fitnesscentrum en maar liefst drie gethematiseerde zwembaden. Bij het grootste zwembad, de Beach Pool, kun je met gemak een hele dag doorbrengen. De twee andere zwembaden zijn wat rustiger en voorzien van luxe extra’s zoals lounge stoelen.

Faciliteiten

Universal Orlando Resort’s Loews Portofino Bay Hotel telt niet minder dan negen verschillende restaurants van eenvoudig tot luxe en allemaal met een Italiaanse touch. Verder zijn er hardloop- en wandelroutes, winkeltjes en een game room en worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd rondom het zwembad. Elke avond kun je genieten van de muzikale show Musica della Notte in Loews Portofino Bay Hotel.

Loews Portofino Bay Hotel kamers

De hotelkamers van het Loews Portofino Bay Hotel zijn erg ruim en stijlvol ingericht met marmeren details. De kamers bieden plaats aan maximaal vijf personen (twee queen-size bedden en een uitklapbed). Voor grotere gezelschappen of meer comfort en privacy zijn er ook luxe suites met meerdere slaapkamers en speciale kidssuites te reserveren.

Extra's

Gasten van het Loews Portofino Bay Hotel kunnen gebruik maken van veel extra’s in het Universal Orlando Resort zoals de Universal Express Unlimited ride access pas, waarmee je een groot deel van de wachtrijen bij attracties in de pretparken kunt overslaan. Ook mag je tijdens je Florida vakantie als hotelgast een uur voordat de Universal Studios en Islands of Adventure pretparken openen het themagedeelte The Wizarding World of Harry Potter al in en kun je gebruik maken van gratis vervoer door middel van pendelbussen en watertaxi’s naar de verschillende pretparken, waterpark Volcano Bay en het uitgaansgebied de CityWalk.