03-09-2019

Het Franse themapark Puy du Fou wordt steeds bekender en populairder bij mensen uit binnen- en buitenland. Bezoekersaantallen stegen per maand tot soms wel bijna 10% ten opzichte van vorig jaar. Ook blijven de gasten langer, vaak in een unieke thema accommodatie van Puy du Fou zelf. Voor 2020 staan er ook weer nieuwigheden op stapel die nog meer mensen naar dit mooie park vol historie en natuur moeten trekken.

Puy du Fou overnachten

In 2019 wisten meer mensen het Franse themapark Puy du Fou te vinden. Het park verwelkomde fors meer bezoekers per maand en maakte ook meerdere recorddagen mee waarop er wel 25.000 mensen in het park aanwezig waren. Puy du Fou is een bijzonder themapark met veel shows met verschillende historische thema’s, zoals een Romeinse gladiatoren show met wilde dieren en een Middeleeuwse riddershow vol stunts en humor. Het park beschikt ook over mooi aangelegde lanen en tuinen. Er is zoveel te doen in Puy du Fou dat je je er met gemak twee of zelfs drie dagen kunt vermaken. En dat deden de bezoekers dan ook in 2019. Ze bleven slapen in één van de bijzondere Puy du Fou themahotels.

Nieuw Puy du Fou hotel in 2020

Om nog beter tegemoet te komen aan de wens van bezoekers om in een themahotel te verblijven en zo langer van Puy du Fou te kunnen genieten wordt in 2020 alweer het zesde themahotel geopend. Het nieuwe Puy du Fou hotel gaat Grand Siècle heten en zal beschikken over ongeveer 500 kamers met in totaal ongeveer 2500 bedden.

Nieuwsgierig geworden? Puy du Fou is anders dan alle pretparken en zeker een bezoek waard! Het ligt op ongeveer 850 kilometer vanaf Utrecht en op een uurtje rijden van de Franse westkust. Een leuke plek dus voor een korte vakantie in een Puy du Fou themahotel of een ander hotel vlakbij Puy du Fou. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een vakantie aan de kust en dan één of twee dagen het park bezoeken.

Puy du Fou hotels

Camp du Drap dOr

De hotelkamers van het Camp du Drap d’Or zijn losse bungalowtenten

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

La Villa Gallo Romaine

Waan jezelf in het oude Romeinse Rijk

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Les Iles de Clovis

Overnacht letterlijk op het water

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Logis de Lescure

Kleinschalige en knus

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel La Verriaire

Overnachten bij Puy Du Fou

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Puy du Fou tickets