Een Puy du Fou arrangement is een slimme keus wanneer je voordelig naar dit themapark wil reizen. Bezoek het bijzondere Franse themapark Puy du Fou met een arrangement, waarbij overnachting en tickets inclusief zijn. Vaak ben je dan ook een stuk goedkoper uit dan wanneer je het verblijf en de tickets los zou boeken. Een Puy du Fou arrangement is vaak in één van de officiele Puy du Fou hotels. Deze hotels liggen op loopafstand van het park en zijn allemaal rijkelijk gethematiseerd. Op deze manier blijf je volledig in de Puy du Fou sferen.

Reserveer vandaag nog een Puy du Fou arrangement en ga genieten van dit mooie en unieke park. Door het reserveren van een arrangement waarbij je maar liefst twee of drie dagen bij Puy du Fou verblijft krijg je de mogelijkheid om het park in een rustig tempo te bekijken. Zorg dat je geen show over slaat en ook de tijd neemt voor de kleine attracties en het eten in de verschillende hoogstaande restaurants. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets

Puy du Fou arrangement

Een Puy du Fou arrangement is de handigste manier om dit bijzondere themapark te bezoeken. Bij een Puy du Fou arrangement boek je het Puy du Fou hotel van je keuze en zitten je entree tickets voor het park bij de prijs van je verblijf inbegrepen. Er zijn diverse Puy du Fou hotels waar je uit kunt kiezen, zoals de Gallo-Romeinse Villa, De Eilanden van Clovis, Camp du Drap d'Or of La Citadelle. Al deze hotels hebben een historisch thema en hun eigen unieke kenmerken. Je verblijft bij Puy du Fou altijd in luxe en stijl. Meer informatie over deze hotels vind je op de pagina Puy du Fou Hotels. 

Puy du Fou arrangement samenstellen

Verblijf je liever in een goedkoop hotel vlakbij Puy du Fou? Stel dan je eigen arrangement samen door een hotel bij Puy du Fou te boeken en online je Puy du Fou tickets te bestellen. Op deze manier kun je een goedkoop Puy du Fou arrangement samenstellen. De meeste hotels in de omgeving van Puy du Fou liggen op ongeveer tien tot vijftien minuten rijden van het themapark. Er zijn ook hotels bij Puy du Fou met een zwembad. Hier is het in de zomer lekker afkoelen na een dag in het themapark.

Meerdere dagen Puy du Fou bezoeken

Puy du Fou is een uitgestrekt themapark met heel veel verschillende shows en kleine attracties zoals een draaimolen, speeltuin en een doolhof. Ook zijn er diverse historische dorpen die je kunt bekijken. Afhankelijk van de drukte en je planning zul je op één dag de belangrijkste grote shows kunnen bezoeken. Ga je twee of meer dagen heb je ook de tijd om te genieten van de kleinere shows, die zeker niet minder mooi zijn. Ook kun je dan rustig door het park struinen en de mooie omgeving en aangelegde tuinen in je opnemen. Tot slot beschikt beschikt Puy du Fou over een groot aantal culinaire restaurants. In dit themapark is het zeker de moeite waard om de tijd te nemen voor het eten.