08-07-2020

Het Franse themapark Puy du Fou heeft recentelijk een nieuw themahotel geopend. Hotel Le Grand Siècle, zoals dit nieuwe hotel heet, is alweer het zesde themahotel dat je kunt vinden bij het themapark. Natuurlijk is ook dit nieuwe hotel weer geheel gethematiseerd en tot in de puntjes verzorgd.

Luxueus kasteel

Hotel Le Grand Siècle is gethematiseerd als een groot luxueus privekasteel van Koning Lodewijk de 14de. In dit nieuwe hotel waan je je een koning in de prachtige, veelal met goud, aangeklede kamers. De in totaal 96 familiekamers zijn ingericht voor maximaal vier personen en zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Omgeving

Hotel Le Grand Siècle ligt op een prachtige locatie omringd door tuinen en gemakkelijk op loopafstand van Puy du Fou. Naast het hotel vind je hier ook een mooi groot restaurant met vijfhonderd zitplaatsen.

Puy du Fou

Puy du Fou is een uniek themapark in het zuidwesten van Frankrijk. Bijzonder aan Puy du Fou is dat het park niet bestaat uit attracties maar uit spectaculaire shows. Deze shows zijn een waar spektakel met muziek, dans, en actie. De shows van Puy du Fou zullen jong en oud doen genieten. Een bezoek aan Puy du Fou zal je daarom je hele leven bij blijven!

Puy du Fou tickets

Puy du Fou arrangement

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets