30-11-2019

Les Noces de Feu is de nieuwe show van Puy du Fou die vanaf seizoen 2020 in première gaat. Het belooft een mooie show te worden vol met dans, muziek en speciale effecten.

Les Noces de Feu

Les Noces de Feu borduurt voort op het mooie en romantische verhaal van Les Orgues de Feu welke al te zien was op het grote centrale meer van het themapark. Les Noces de Feu zal vanaf 2020 in de avonduren te zien zijn en vol zitten met mooie en speciale effecten. De 30 minuten durende show is een investering van 15 miljoen euro. Er zijn 7.000 zitplaatsen beschikbaar zodat veel bezoekers deze nieuwe show kunnen aanschouwen.

Puy du Fou

Puy du Fou is een bijzonder themapark gelegen in de Vendee regio van Frankrijk. Het is op Disneyland Parijs na het drukst bezochte themapark van Frankrijk. Ook in 2019 werd Puy du Fou weer goed bezocht en was er een stijging te zien in de verblijfduur in en bij het park. Overnachten kan namelijk in diverse soorten prachtig gethematiseerde accommodaties op loopafstand van het themapark.

Overnachten Puy du Fou

Overnachten bij Puy du Fou is zo enorm populair dat het park in 2020 weer een nieuw hotel gaat openen. Hotel Le Grand Siècle, zoals dit hotel gaat heten, heeft straks 96 twee- en vierpersoonskamers. Dit Puy du Fou hotel inclusief het nieuwe restaurant "La Table des Ambassadeurs" vergt een investering van ruim 20 miljoen euro en brengt het aantal bedden op 2.500 in totaal voor Puy du Fou.

Overnachten Puy du Fou

Puy du Fou arrangement

Overnachten bij Puy u Fou inclusief tickets

Puy du Fou tickets