03-12-2015

In 2016 gaat pretpark Legoland Denemarken in Billund uitbreiden met een nieuw themagedeelte genaamd NINJAGO. Het wordt een groot, interactief speelgebied (zowel binnen als buiten) met spannende activiteiten zoals een klimwand en laser labyrint.

NINJANGO - The Ride

De grootste attractie in het nieuwe themagedeelte van Legoland Denemarken wordt NINJAGO – The Ride waarin bezoekers vanuit een bewegend karretje virtueel moeten strijden tegen de slechteriken. NINJAGO is momenteel enorm populair onder de LEGO fans. Heel slim dus dat Legoland Denemarken er voor kiest om een attractie te bouwen in dit leuke en populaire thema.

Overnachten Legoland Denemarken

Met de komst van het nieuwe themagedeelte worden in het Legoland Hotel 24 nieuwe NINJAGO themakamers geopend. De kamers bieden net zoals de andere themakamers van het hotel plaats aan twee volwassenen en twee kinderen. Een verblijf in het Legoland Hotel is een leuke manier om meerdere dagen van het Legoland pretpark te kunnen genieten. Legoland Denemarken in Billund heeft ook een eigen vakantiepark Legoland Holiday Village. Het direct naast het pretpark gelegen vakantiepark Lalandia is ook een aanrader voor een korte vakantie bij Legoland Denemarken.

Overnachten Legoland Denemarken

Legoland® Denemarken Hotel

Dit Legoland Hotel ligt direct aan het park!

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland® Denemarken Vakantiepark

Een vakantiepark in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Legoland Denemarken arrangement

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets