30-04-2022

Safari Resort Beekse Bergen breidt flink uit met meer dan 100 nieuwe accommodaties. In het voorjaar van 2023 zullen de nieuwe hotelkamers af zijn en net als in de rest van het Safari Resort heb je als gast een mooi uitzicht over de savanne. Bij de uitbreiding hoort onder andere ook een nieuw restaurant.

Overnachten Beekse Bergen

Overnachten bij de Beekse Bergen wordt steeds populairder. In het Safari Resort Beekse Bergen kon je al overnachten in vakantiehuizen en lodges, maar met de nieuwe uitbreiding voegt de Beekse Bergen ook hotelkamers en suites toe aan het aanbod. Er komen ook rolstoelvriendelijke kamers bij. Om voldoende faciliteiten te kunnen bieden aan alle nieuwe gasten van het Safari Resort wordt er ook een centrumgebouw en restaurant waar gasten terecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner gebouwd.

Hotelkamers bij de savanne

De kamers en suites komen in 15 verschillende lodge gebouwen, verspreid over het resort. Alle Beekse Bergen Safari Resort hotelkamers hebben een terras of balkon met uitzicht op een eveneens nieuw aan te leggen savanne. Op de savanne zullen bezoekers giraffen, zebra’s, struisvogels, antilopen en witte neushoorns kunnen zien. De nieuwe savanne en de nieuwe hotelkamers van de Beekse Bergen moeten in het voorjaar van 2023 klaar zijn voor gebruik.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen is in 2018 geopend als uitbreiding van het toen al bestaande vakantiepark met eenvoudige bungalows. Op het Safari Resort kun je in luxe overnachten en heb je uitzicht op de savanne, de leeuwenvlakte of de waterplas met zeehonden. Uiteraard kun je tijdens je verblijf Safaripark Beekse Bergen bezoeken of het naastgelegen Speelland.

Vind hier de beste aanbiedingen

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie