23-06-2021

De Beekse Bergen is dit jaar tijdens de zomer extra lang geopend (tot 21.00 uur)! Met hun zomerevenement ‘Somer by Beekse Bergen’ maken ze er extra gezellige zomeravonden van. Zo kun je in het hele park terecht bij gezellige food trucks en horeca hotspots, mét uitzicht op de wilde dieren natuurlijk.

Somer by Beekse Bergen

Tijdens Somer by Beekse Bergen, van 1 juli tot en met 5 september, is Safaripark de Beekse Bergen geopend van ’s ochtends vroeg tot 21.00 uur ’s avonds. Je kunt dus de hele dag struinen door de mooie natuur van de Beekse Bergen en natuurlijk vlakbij alle wilde dieren komen tijdens je wandel-, auto- of bootsafari. Als extra is het park tijdens het zomerfestival uitgebreid met diverse horeca hotspots en food trucks waar je terecht kunt voor allerlei zomerse hapjes en drankjes. De horecagelegenheden hebben aansprekende namen zoals Somerkroeg of Bakongo Fish & Wine Bar.

Nieuw restaurant Wanyama

Ook nieuw in de Beekse Bergen is het Afrikaanse grill restaurant Wanyama. Je kunt hier genieten van een onbeperkt buffet waar koks live de lekkerste vlees- en visgerechten voor je klaarmaken. Uiteraard is er ook een dessert bij de prijs inbegrepen! De plekken in dit nieuwe restaurant zijn beperkt en reserveren noodzakelijk. Je kunt in het restaurant terecht voor een lunch- of dinerarrangement.

Tickets voor Somer by Beekse Bergen boek je eenvoudig online. Je kunt kiezen voor een Somerdag entree waarbij je vanaf 10.00 uur ’s ochtends welkom bent, of voor een Someravond entree. Bij dit aparte Beekse Bergen avond ticket ben je vanaf 15.00 uur welkom in het safaripark en betaal je een lager tarief.

Vakantiepark Beekse Bergen

Is een dagje Safaripark Beekse Bergen niet genoeg voor jou of ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland deze zomer? Boek dan een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen. Je kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten op en om het vakantiepark en krijgt ook de Attractiepas. Daarmee heb je tijdens je hele verblijf (ook aankomst- en vertrekdag) toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en enkele andere uitjes. Op het Beekse Bergen vakantiepark kun je verblijven in diverse soorten accommodaties, waaronder jungalows, lodges, boomhutten of luxe tenten. Ook kun je op de camping terecht met je eigen tent, vouwwagen of caravan.

Beekse Bergen tickets

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Safaripark Beekse Bergen met korting

Beekse Bergen arrangement

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets