Tripsdrill in het Duitse plaatsje Cleebron vlakbij Stuttgart opent in 2020 twee nieuwe achtbanen. Het gaat hier om een leuke familie achtbaan en een spannende achtbaan met inversies. Er zit ook een Nederlands tintje aan deze twee achtbanen. Ze worden namelijk geleverd door De Nederlandse achtbaanbouwer Vekoma uit het Limburgse Vlodrop.

Achtbanen Tripsdrill

Met deze toevoeging in Tripsdrill heeft het pretpark er in één klap twee nieuwe achtbanen bij. Naast enkele andere bestaande familieachtbanen, een houten achtbaan en een achtbaan met inversies is het pretpark straks nog completer.

De nieuwe familieachtbaan krijgt een hoogte van 22 meter en behaalt een topsnelheid van 60 kilometer per uur. Uniek aan deze achtbaan is dat hij zowel voor- als achteruit gaat. Een erg leuke ervaring dus! De sensationele achtbaan met inversies krijgt een hoogte van 30 meter en een maximale snelheid van 80 kilometer per uur. Het unieke aan deze achtbaan is dat je met een karretje onder aan de baan hangt.

Tripsdrill

Tripsdrill ligt in Duitsland op een kleine 40 kilometer van Stuttgart. Tripsdrill is een leuk en charmant pretpark waar je attracties kunt vinden voor de hele familie. Het bijzondere aan Tripsdrill is dat het pretpark omringd is door wijngaarden wat vanuit het park soms prachtige uitzichten geeft.

Overnachten Tripsdrill

Wil je Tripsdrill bezoeken dan is het ook mogelijk om vlakbij het pretpark te blijven slapen. Tripsdrill heeft een vakantiepark waar je speciale accommodaties zoals een herderswagen en boomhut kunt vinden. Zeker de mooie ruime boomhutten zijn aan te raden om te overnachten. Vanaf het vakantiepark kun je ook nog te voet het Wildpark van Tripsdrill bezoeken. In een erg bosrijke omgeving kun je hier op zoek gaan naar diverse wilde dieren.

Doordat het pretpark dagvullend is en er een leuk wildpark aanwezig is, is Tripsdrill leuk voor een korte vakantie, Combineer dit ook nog met een bezoek aan Stuttgart en je hebt meteen een erg leuke en gevarieerde reis te pakken.

Arrangementen

Vakantiepark

Tripsdrill

Vakantiepark Tripsdrill

Vakantiepark met boomhutten en herderswagens
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten