In Tripsdrill Natur Resort slaap je echt midden in de natuur. De ligging van deze bijzondere plek om te overnachten is uniek: midden tussen de groene heuvels en wijngaarden. Het Tripsdrill Natur Resort ligt direct naast de ingang van het bijbehorende wildpark Tripsdrill Wildparadies. De ingang van Tripsdrill bereik je met de auto in enkele minuten. Te voet is het ongeveer 15 minuten. Als verblijfsgast krijg je gratis toegang tot het wildpark en korting op entreetickets voor het pretpark.

Het Tripsdrill Natur Resort biedt twee verschillende soorten accommodaties aan: 5-persoons herderwagens en luxe boomhutten die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Gasten van het Tripsdrill Natuurresort kunnen elke ochtend terecht in het restaurant van Tripsdrill Wildparadies voor een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Op het Tripsdrill Natur-Resort ligt ook een kleine kinderboerderij en een speeltuin met zandbak. Parkeren kan gratis.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Tripsdrill

Vakantiepark met boomhutten en herderswagens

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Tripsdrill Natur Resort - Herderswagen

De herderwagens die verspreid over het terrein staan zijn geschikt voor maximaal vijf personen (een tweepersoonsbed, stapelbed en slaapbank) en beschikken over een zithoek, televisie, koelkast, wasbak, verwarming en ventilator. Alle herderwagens hebben een eigen terras met uitzicht op de prachtige natuur. De centrale sanitaire voorzieningen zijn schoon en dichtbij. Ontbijten kan elke ochtend in het restaurant van Tripsdrill Wildparadies, hier staat een uitgebreid buffet klaar dat je als je wil lekker in de buitenlucht kun nuttigen. Kinderen kunnen spelen bij de kinderboerderij en in de kleine speeltuin. 

Tripsdrill Natur Resort

Boomhut Tripsdrill Natur Resort

Wie graag kiest voor luxe en een geheel unieke vorm van overnachten, boekt in het Tripsdrill Natur Resort een echte boomhut! Er zijn boomhutten voor twee tot vier personen en boomhutten voor vijf of zes personen (met twee etages) te boeken. Deze schitterende verblijven bieden alle comfort van thuis maar dan midden in de natuur. Zo vind je er onder andere een zithoek, koffiezetapparaat, gratis wifi, vloerverwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. De mooi gethematiseerde boomhutten zijn ook van binnen bijna geheel van hout en voorzien van leuke details zoals een gieter als douchekop. Vanaf je eigen terras hoog tussen de bomen geniet je van een prachtig uitzicht. Hier staat ook een gezellig zitje om wat te drinken of te eten. Alle gasten van het Tripsdrill Natuurresort kunnen dagelijks terecht in het restaurant van Tripsdrill Wildparadies voor een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Op het Tripsdrill Natur-Resort ligt ook een kleine kinderboerderij en een speeltuin met zandbak. 

Tripsdrill Natur Resort boeken

Op deze pagina staan alle reisorganisaties waar je het Tripsdrill Natur Resort kunt boeken op een rij. Vergelijk goed de prijzen en voorwaarden en boek zo een goedkoop verblijf. Bekijk ook goed of entree tickets voor het pretpark al bij de prijs inbegrepen zitten. Een verblijf op het Tripsdrill Natur Resort is een unieke belevenis in de rustige, groene omgeving. Pretpark Tripsdrill ligt midden in de wijngaarden en oude tijden herleven hier. Je vind in Tripsdrill vele bijzondere attracties die je nergens anders vindt. Op het Tripsdrill Natur Resort kom je 's avonds heerlijk tot rust. 

Door de ligging in zuid Duitsland kunnen een paar dagen in het Tripsdrill Natur Resort ook een leuke onderbreking zijn van je reis naar Italië, Oostenrijk of Zwitserland. Met Tripsdrill als tussenstop begint de vakantie meteen geweldig!