31-08-2021

Tripsdrill in het Duitse plaatsje Cleebronn heeft naast het pretpark en wildpark ook een vakantiepark. In dit vakantiepark (Natur-Resort Tripsdrill) vind je eenvoudige huifkarren om in te overnachten, maar ook zeer mooie boomhutten. Deze boomhutten zijn al jaren enorm populair en vaak ook heel snel volgeboekt. Daarom heeft Tripsdrill besloten om het aantal boomhutten met 40 stuks uit te breiden. Het totaal komt hier dan op 68 boomhutten. Op deze manier hoopt Tripsdrill aan de enorme vraag van overnachten in boomhutten te voldoen. 

Vakantie Tripsdrill

Tripsdrill is samen met het wildpark een leuke bestemming voor een korte vakantie. In het Natur-Resort vind je boomhutten voor twee tot vier personen en boomhutten voor vijf of zes personen (met twee etages). Deze schitterende verblijven bieden alle comfort van thuis, maar dan midden in de natuur. Zo vind je er onder andere een zithoek, koffiezetapparaat, gratis wifi, vloerverwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. De mooi gethematiseerde boomhutten zijn ook van binnen bijna geheel van hout en voorzien van leuke details zoals een gieter als douchekop. Vanaf je eigen terras hoog tussen de bomen geniet je van een prachtig uitzicht. Hier staat ook een gezellig zitje om wat te drinken of te eten.

Alle gasten van het Tripsdrill Natuurresort kunnen dagelijks terecht in het restaurant van Tripsdrill Wildparadies voor een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Op het Tripsdrill Natur-Resort ligt ook een kleine kinderboerderij en een speeltuin met zandbak.

Tripsdrill overnachten

Vakantiepark Tripsdrill

Vakantiepark met boomhutten en herderswagens

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie