Op deze pagina vind je een overzicht van diverse leuke en betaalbare hotels bij Tripsdrill. Het sfeervolle Duitse pretpark Tripsdrill beschikt met het Tripsdrill Natur Resort (met herderwagens, boomhutten en campingplaatsen) over een eigen overnachtingsmogelijkheid vlakbij het pretpark. De capaciteit hiervan is zeker in het hoogseizoen beperkt, maar gelukkig vind je ook veel hotels in de omgeving van het pretpark. In de rustige en natuurlijke omgeving van het pretpark liggen een aantal gezellige traditioneel Duitse dorpjes zoals Horrheim, Botenheim en Guglingen voor een aangenaam verblijf in een drie- of viersterrenhotel.

Pretpark Tripsdrill ligt in het Duitse Cleebronn, midden tussen de wijngaarden. Je komt hier helemaal tot rust tijdens een korte vakantie. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Heilbronn en Stuttgart. Deze ligging maakt Tripsdrill ook een leuke en afwisselende tussenstop onderweg naar je bestemming in bijvoorbeeld Italië, Oostenrijk of Zwitserland.... Lees meer

Hotels bij Tripsdrill

Hotel Adler Botenheim

Op een kleine 5 minuten rijden van Tripsdrill

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Landidyll Hotel Lamm

Op een rustige locatie in Horrheim

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Weingut Schaaf

Ruime appartementen met uitzicht op een groot wijnveld

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Tripsdrill overnachten

Tripsdrill is een bijzonder en leuk pretpark in het zuiden van Duitsland. De rustige en groene omgeving is heerlijk voor een korte vakantie. Tripsdrill ligt letterlijk omringd door wijngaarden. Door de ligging in het zuiden van Duitsland is Tripsdrill ook een leuke tussenstop op weg naar Oostenrijk of Zwitserland of zuidelijkere bestemmingen in bijvoorbeeld Italië. Bij Tripsdrill overnachten om zo het pretpark en de omgeving beter te ontdekken is daardoor zeker de moeite waard.

Hotel bij Tripsdrill

Bij Tripsdrill overnachten kan in het Tripsdrill Natur Resort. Dit ligt op loopafstand van het pretpark en ook het bijbehorende wildpark Tripsdrill Wildparadies. In het Tripsdrill Natur Resort overnacht je naar keuze in een eenvoudige herderwagen of een luxe boomhut. Er zijn echter maar een beperkt aantal accommodaties beschiktbaar. Zeker de Tripsdrill boomhutten zijn enorm populair. Bij Tripsdrill overnachten op het Tripsdrill Natur Resort kan van twee tot zes personen.

Is het Tripsdrill Natur Resort vol geboekt of zoek je een goedkoop hotel bij Tripsdrill dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Je vind hier verschillende hotels bij Tripsdrill in de gezellige, kleine omliggende dorpen. In een hotel bij Tripsdrill ben je verzekerd van en rustig verblijf na je dagje pretpark. Sommige hotels hebben een eigen restaurant waar je kunt genieten van de traditioneel Duitse keuken. 

Boeken van een hotel bij Tripsdrill 

Je hotel bij Tripsdrill boek je eenvoudig bij één van de reisaanbieders op deze pagina. Bekijk eerst in welk hotel je het liefst wil verblijven, bijvoorbeeld op basis van ligging (afstand tot Tripsdrill) en de faciliteiten. Vervolgens kun je per hotel snel en gemakkelijk de aanbieders bekijken en zo voor de laagste prijs gaan. We plaatsen alleen erkende en betrouwbare reisorganisaties op deze website, dus je boeking van een hotel bij Tripsdrill is in goede handen. 

Booking.com