02-09-2023

Dit jaar is er voor het eerst Halloween in Attractie Slagharen. Attractiepark Slagharen pakt uit met twee geweldige evenementen: Scary Prairie en Western Nightmares. Van 7 tot en met 29 oktober kun je overdag genieten van Scary Prairie, een Wild West Halloween-avontuur dat geschikt is voor alle leeftijden. Ben je een echte waaghals en niet bang aangelegd? Op acht avonden in oktober blijft Attractiepark Slagharen tijdens Halloween zelfs tot 22:00 uur open, zodat jij de duistere kant van het Wilde Westen kunt ontdekken tijdens Western Nightmares.

Scary Prairie

Tijdens Halloween staat Attractiepark Slagharen overdag in het teken van Scary Prairie, waar vooral families kunnen genieten van een gezellig en levendig Halloweenfestival op de prairie. Hier kun je je onderdompelen in drie themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier ontmoet je bijzondere bewoners met elk hun eigen verhaal en misschien zelfs een opdracht. De bekende karakters van Attractiepark Slagharen, Randy en Rosie zullen een speciale Halloween show presenteren in de Music Hall. De middag tijdens Attractiepark Slagharen Halloween wordt afgesloten met een parade waar je als bezoeker aan kunt deelnemen.

Daarnaast zijn er overdag drie indrukwekkende walkthrough-ervaringen buiten de gebaande paden van het park. In Outcast Camp word je verwelkomd door markante westernreizigers. Het strodoolhof Crows Nest zorgt voor zowel schrik als plezier, waarbij het vinden van de uitgang niet genoeg is om te ontsnappen. In The Manor kun je kennismaken met de Bones-familie, maar in dit spookhuis zijn de rollen omgedraaid - jouw uitdaging is om de Bones-familie te laten schrikken.

Western Nightmares

Voor de echte durfals die echt van griezelen houden is er tijdens Attractiepark Slagharen Halloween het Western Nightmares evenement, dat plaatsvindt op acht avonden in oktober. Hier kun je oog in oog komen te staan met de duistere kant van het Wilde Westen, en zeventig acteurs zullen in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones er alles aan doen om jou de nachtmerrie van je leven te bezorgen. Western Nightmares is geschikt voor bezoekers van 14 jaar en ouder.

Praktische informatie:

Slagharen Halloween vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. Op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober blijft het park geopend tot 22.00 uur. Goedkope Attractiepark Slagharen Halloween tickets bestel je op onze handige Slagharen tickets pagina. Het vakantiepark van Slagharen blijft geopend tijdens deze periode. Vind de beste aanbieding tijdens de Slagharen Halloween periode op onze handige overzicht pagina van Vakantiepark Slagharen.

Goedkope Slagharen Halloween tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Overnachten bij Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie