Winter Slagharen is tijdens de maanden november, december en januari op geselecteerde dagen geopend. Geniet tijdens deze dagen van diverse attracties en shows, maar zeker ook van de gezellige sfeer die er dan hangt. Winter Slagharen is in deze periode mooi versierd en zeker in de avond ziet het pretpark er met alle lichtjes erg magisch uit. Reserveer vandaag nog je Winter Slagharen tickets en laat je tijdens je bezoek betoveren door al het moois.

Een dagje Winter Slagharen is al leuk, maar wat denk je van een compleet Winter Slagharen arrangement? Waterpark Aqua Mexicana is namelijk ook op diverse dagen in deze winterse periode gewoon geopend. Overnachten doe je dan in een vakantiehuisje van Vakantiepark Slagharen. En met een compleet Slagharen arrangement kun je het pretpark en waterpark prima combineren!... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen tickets

Tickets Aqua Mexicana - Winter Slagharen

Entreekaarten Aqua Mexicana met korting

Winter Slagharen tickets

Entreekaarten Winter Slagharen met korting

Winter Slagharen

Tijdens de wintermaanden november, december en januari is Attractie- en Vakantiepark Slagharen op geselecteerde dagen voor je geopend! De meeste attracties, zowel overdekt als buiten, zijn gewoon open in de winter en bovendien is Attractiepark Slagharen extra gezellig met kampvuren, straatartiesten, winterse hapjes en drankjes en diverse winterse shows met licht, dans en muziek. Kortom: je kunt je ook tijdens deze winterse periode prima vermaken in Attractiepark Slagharen.

Sluit je bezoek aan Attractiepark Slagharen dagelijks af met een spetterende eindshow met lichteffecten en vuurwerk. De show Miracle of Lights zal jong en oud een betoverend gevoel bezorgen. 

Tijdens de wintermaanden is het ook goed toeven in het bij Slagharen horende waterpark Aqua Mexicana. In dit tropische zwemparadijs merk je niets van de kou buiten. Op verschillende dagen is toegang tot Aqua Mexicana inbegrepen bij de prijs van je Attractiepark Slagharen ticket, op andere dagen geldt een toeslag. Aqua Mexicana heeft diverse glijbanen voor jong en oud. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich er prima kan vermaken.

Vakantiepark Slagharen

Overnachten kan in Vakantiepark Slagharen, op slechts enkele minuten lopen van het pretpark. Er zijn diverse soorten vakantiehuisjes die je kunt reserveren. De meest luxe zijn de in 2017 geopende Raccoon Lodge's geschikt voor maximaal zes personen. Doordat het vakantiepark direct grenst aan het attractiepark kun je tussen alle attracties door je heerlijk gaan opwarmen in je huisje. Vakantiepark Slagharen is in de kerstvakantie dus een ideale bestemming om je meerdere dagen te kunnen vermaken.

Ook in de winter zijn er diverse aanbieders van een Slagharen arrangement. Wanneer je verblijft in Vakantiepark Slagharen is entree tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana meestal bij de prijs van je verblijf inbegrepen. De huisjes van Attractiepark Slagharen zijn geschikt voor vier tot zes personen en liggen letterlijk bijna tussen de attracties van het pretpark.

Feestdagen in Slagharen

Sinterklaas en zijn pieten brengen tijdens Winter Slagharen ook een bezoek aan het Attractiepark. Tijdens het Slagharen Sinterklaasfeest koop je tickets voor een speciale prijs en is er een speciale optocht door het pretpark waar je Sinterklaas en zijn pieten kunt begroeten. Verder is er een speciale Sinterklaas show en kun je er voor kiezen om Sinterklaas een handje te geven en vragen te stellen bij een speciale meet & greet.

Vier de kerst in Vakantiepark Slagharen en combineer je vakantie met een bezoek aan het attractiepark en waterpark. Geniet in de avond van een heerlijk kerstbuffet waar een ruime selectie aan koude en warme gerechten je staan op te wachten. Sluit vervolgens je buffet af met een heerlijk dessert. Kerst in Slagharen is door de sfeervolle aankleding en de aanwezigheid van een heuse schaatsbaan zeker een bezoek waard.

Het is natuurlijk super bijzonder om het jaar af te sluiten in een pretpark. In Attractiepark Slagharen kun je het jaar afsluiten door overdag te genieten van de vele attracties en shows en 's avonds een bezoek te brengen aan het grote vuurwerk. Vooraf kun je nog heerlijk dineren met familie of vrienden bij het speciale New Years buffet! Let op dat je wel op tijd reserveert, omdat voor dit evenement geldt: vol is vol.