Wanneer je op zoek bent naar een aantrekkelijk Attractiepark Slagharen arrangement dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben hieronder een overzicht geplaatst van diverse aanbieders van een goedkoop Slagharen arrangement. Alle arrangementen zijn inclusief tickets voor het attractiepark en bij de meeste arrangementen zijn ook tickets voor het waterpark Aqua Mexicana bij de prijs inbegrepen.

Je overnacht bij een goedkoop arrangement voor Slagharen vaak op het naastgelegen Vakantiepark Slagharen. Hier vind je diverse vakantiehuisjes variërend van simpel tot luxe, maar altijd op loopafstand van het attractiepark en waterpark. Een bezoek aan Attractiepark Slagharen is door het brede attractie aanbod aantrekkelijk voor jong en oud. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Attractiepark Slagharen

In Attractiepark Slagharen vind je leuke en spannende attracties voor allerlei leeftijden. Maak een rondje in een snelle achtbaan of geniet juist van alle vrolijke attracties voor jonge kinderen. Attractiepark Slagharen heeft een wilde westen thema en dit zie je terug in de aankleding, restaurants en winkels. Voor wie zich tot 's avonds laat een echte cowboy of cowgirl wil blijven voelen is er Vakantiepark Slagharen, waar je kunt verblijven in allerlei typen vakantiehuisjes en ook in echte wigwam tenten. Vakantiepark Slagharen ligt direct naast het attractiepark. 

Slagharen arrangement

Wanneer je een verblijf op het vakantiepark boekt is een compleet Slagharen arrangement doorgaans de beste optie. Je kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark en tijdens je hele verblijf in en uit lopen bij het attractiepark. Wil je even bijkomen van alle attracties of even opwarmen tijdens Winter Slagharen dan loop je binnen enkele minuten naar je accommodatie. Een arrangement voor Slagharen kan heel goedkoop zijn, bijvoorbeeld als je verblijft in de originele wigwam tenten of een klein vakantiehuisje. Voor wie meer luxe wil zijn er ook ruime vakantiehuizen die recent gebouwd zijn en dus van alle moderne gemakken voorzien. 

Zwemmen bij Slagharen waterpark Aqua Mexicana 

Bij de meeste accommodaties zijn naast kaarten voor het attractiepark ook entree tickets voor waterpark Aqua Mexicana bij de prijs inbegrepen. Aqua Mexicana ligt ook op loopafstand en is zowel in de zomer als winter een heerlijke plek om te ontspannen met de verschillende zwembaden, waterspeeltoestellen en fijne ligbedden. 

Faciliteiten

Als gast van Vakantiepark Slagharen kun je ook gebruik maken van alle andere faciliteiten van het vakantiepark, waaronder een supermarkt en fietsverhuur. Vakantiepark Slagharen beschikt over een eigen restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt en diner. Maak je Slagharen arrangement nog completer door al tijdens het boeken van je verblijf ook je maaltijden vast te leggen. Op deze manier krijg je korting en kun je dus goedkoop uit eten bij het (buffet) restaurant. En wat is er nu lekkerder dan de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt buffet!

Slagharen arrangement boeken

Een Attractiepark Slagharen arrangement kun je boeken bij diverse aanbieders. Vergelijk goed de prijzen van de aanbieders op deze pagina voor de beste Slagharen aanbieding. Bekijk wel goed de voorwaarden, want bij de ene aanbieder verblijf je bijvoorbeeld in een goedkoop type Slagharen vakantiehuisje terwijl een andere aanbieder de luxere huisjes heeft geselecteerd. 

Verblijf je liever ergens anders dan op Vakantiepark Slagharen? Kijk dan eens op de pagina's Hotels Slagharen en Vakantiepark bij Slagharen voor de andere mogelijkheden. Slagharen ligt in een mooie en druk bezochte regio, waardoor de keuze qua hotels en vakantieparken ruim is. Bij een verblijf in deze accommodaties zijn uiteraard nog geen entreekaarten voor Slagharen inbegrepen. Kijk daarom op de pagina Slagharen tickets voor de beste aanbieding en tickets met korting.