22-02-2020

Er is nu een leuke aanbieding beschikbaar voor een Slagharen abonnement. Krijg korting op een goud of zilver Slagharen abonnement en maak een heel seizoen plezier in dit leuke attractiepark. Afhankelijk van het soort abonnement krijg je ook nog gratis en onbeperkt toegang tot diverse andere pretparken waaronder Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis.

Direct je Slagharen abonnement bestellen

Goud of Zilver abonnement

Deze aanbieding is geldig voor twee verschillende soorten abonnementen. Zo kun je kiezen tussen een Zilver of Goud abonnement. De prijs voor een Zilver abonnement is nu slechts 42 euro en voor een Goud abonnement betaal je slechts 65 euro. Beide abonnementen geven je het hele seizoen gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en korting (Zilver 15% en Goud 20%) op restaurants en souvenirs van Attractiepark Slagharen. Parkeren op de parkeerplaats van Slagharen doe je met een abonnement gratis.

Wanneer je wilt overnachten op Vakantiepark Slagharen dan krijg je met je Goud of Zilver abonnement maar liefst 15% korting.

Gratis toegang andere pretparken

Met een Goud abonnement van Slagharen heb je ook nog eens gratis toegang tot andere leuke pretparken. Zo kun je het gehele seizoen gratis naar het Duitse Belantis en Movie Park Germany (behalve een paar dagen in oktober). Bobbejaanland in Belgie kun je met dit abonnement ook het gehele jaar bezoeken. Verder heb je bij een aantal andere parken ook nog eens eenmalig gratis toegang. Deze parken zijn onder andere: Tropical Island, Movie Park Madrid, Parque de Atracciones, Bonbonland en nog een aantal waterparken in Spanje.

Slagharen tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting