09-03-2022

Attractiepark Slagharen pakt dit jaar flink uit met diverse shows en entertainment acts. Vanaf 1 april is Attractiepark Slagharen weer geopend en kun je de nieuwe shows en acts gaan bekijken.

Randy & Rosie

De parkmascottes Randy & Rosie staan centraal in een muzikale show die vanaf het voorjaar te zien is in de overdekte theaterzaal de Music Hall. Tijdens de show die ook wel eens spannend kan zijn voor kleinere kinderen komen er ook nog cowboys en een boevenbende voorbij.

Circusshow Attractiepark Slagharen

Tijdens de zomer in het hoogseizoen is er een gloednieuwe circusshow te zien waarin Randy & Rosie ook een centrale rol spelen. Deze circusshow kun je vinden in het American Circus Theater en is zeker het bezoeken waard.

Het Mirakel van Wishaka

In het najaar is er in de Music Hall de show Het Mirakel van Wishaka te zien. Ook tijdens deze show is er een prominente rol weggelegd voor Randy & Rosie. Tijdens deze show is er van alles te beleven en komen Randy & Rosie zelfs even in de problemen. Gelukkig is daar een mysterieuze mol die Randy & Rosie te hulp schiet.

Meet & Greet

Natuurlijk kun je je favoriete wasberen Randy & Rosie ook ontmoeten. Centraal in Attractiepark Slagharen is een nieuw podium geplaatst waar je de parkmascottes kunt ontmoeten en er eventueel mee op de foto kunt gaan. Naast dit centrale podium komt er in de Main Street van het pretpark ook nog een podium waar je een meet & Greet kunt hebben met de Red Bandits.

Vakantiepark Slagharen

Wanneer je dit alles en de vele attracties en het overdekte waterpark Aqua Mexicana eens goed wilt ontdekken dan is een overnachting op Vakantiepark Slagharen een echte aanrader. Op Vakantiepark Slagharen staan diverse soorten accommodaties waar je heerlijk en in de sfeer van Attractiepark Slagharen kunt blijven overnachten.

Vanuit Vakantiepark Slagharen loop je zo het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana in. Tijdens je verblijf op Vakantiepark Slagharen heb je gratis toegang tot het attractiepark en het waterpark.

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Slagharen tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting