04-04-2019

Goedkope Walibi Belgium tickets zijn vanaf nu te reserveren via de officiële website van Walibi Belgium. Per dag kan de prijs van een ticket verschillen. Dit hangt namelijk af van de verwachte drukte in het pretpark. Wanneer het rustig is in Walibi Belgium betaal je minder voor je ticket dan wanneer het een drukke dag is in Walibi Belgium.

Spreiding van bezoekers

De aanbieding van goedkope Walibi Belgium tickets wanneer het rustig is is voor Walibi Belgium de ultieme manier om meer spreiding te krijgen in bezoekers. Ben je namelijk niet afhankelijk van een vaste datum dan kun je eerst in de kalender kijken welke datum het voordeligste is. Op deze manier hoopt Walibi Belgium ook op rustigere dagen meer bezoekers naar Wavre te krijgen.

Nieuwe attracties 2019

Wanneer je goedkope Walibi Belgium tickets hebt kunnen reserveren dan kun je dit jaar genieten van twee nieuwe attracties. Dit jaar opent namelijk de nieuwe indoor familie attractie Popcorn Revenge en de kinderattractie Fun Pilot. Vorig jaar opende in Walibi Belgium al de nieuwe achtbaan Tiki-Waka en het klimparcours Tiki-Trail. Naast alle andere leuke en spannende attracties zorgen deze nieuwe attracties voor een volle dag plezier.

Vind hier de beste prijs

Walibi Belgium - Online promoties