Walibi Belgium tickets met korting kun je hier makkelijk vinden en vervolgens online bestellen zodat je voordelig Walibi Belgium kunt bezoeken. Op deze pagina hebben we namelijk diverse aanbieders geselecteerd die Walibi Belgium tickets aanbieden en waar je direct online kunt bestellen. Het is natuurlijk erg handig om op voorhand al Walibi Belgium tickets op zak te hebben. Het scheelt wachten aan de kassa van Walibi Belgium, omdat je met deze tickets direct kunt doorlopen naar de kaartcontrole.

Hieronder staan aanbieders van goedkope tickets voor het pretpark maar ook voor het grote overdekte waterpark Aqualibi. Let op dat je voor beide een apart kaartje moet bestellen. Met de Walibi Belgium korting van de diverse aanbieders hieronder is het bezoeken van het pretpark en waterpark een stuk aantrekkelijker.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Aqualibi tickets

Entreekaarten Aqualibi met korting
Walibi Belgium - Online promoties

Goedkope Walibi Belgium tickets

Op deze pagina vind je diverse mogelijkheden om je entreekaarten voor Walibi Belgium online te bestellen. Wanneer je je tickets voor Walibi Belgium al voor je bezoek online koopt kun je bij het pretpark direct doorlopen naar de kaartcontrole. Bovendien zijn Walibi Belgium tickets online doorgaans goedkoper dan aan de kassa ter plekke. Ook je tickets voor het naastgelegen waterpark Aqualibi bestel je online.

Je kunt je entreekaarten rechtstreeks op de website van Walibi Belgium of subtropisch zwembad Aqualibi met korting bestellen, maar je kunt ook gebruik maken van een van de andere aanbieders op deze pagina. De aanbieding en korting kunnen per aanbieder van Walibi tickets verschillen, dus bekijk de mogelijkheden goed voordat je boekt. Je kunt ook een gokje wagen en proberen op een bekende online veilingsite je Walibi Belgium tickets of Aqualibi tickets goedkoop te bemachtigen.

Walibi Belgium tickets

Op de website van Walibi Belgium vind je diverse ticket opties. Zo zijn er familietickets verkrijgbaar of tickets voor groepen (vanaf zes personen), waarmee je direct profiteert van een leuke korting op de entreeprijs van Walibi Belgium. Kom je maar een halve dag? Ook dan betaal je een gereduceerd tarief, evenals wanneer je het pretpark op een doordeweekse dag bezoekt. Kleine kinderen mogen natuurlijk nog niet van alle attracties gebruik maken en betalen daarom slechts het kindertarief. Ook bij het subtropisch zwembad Aqualibi zijn er lagere tarieven voor jonge en oudere kinderen.

Wanneer je Walibi Belgium tickets met korting wilt kopen dan kunnen we je ook zeker een bezoek aan de officiële website van Walibi Belgium aanraden. Op de pagina waar je de tickets kunt bestellen kun je per dag zien wat de prijs op dat moment is. Walibi Belgium biedt namelijk goedkopere tickets aan wanneer het rustiger is in het pretpark. Op deze manier zorgt Walibi Belgium voor een betere spreiding van haar bezoekers. Wanneer je namelijk niet afhankelijk bent van een vaste datum dan kun je je eerst oriënteren op de website wat de goedkoopste tickets zijn en op welke datum.