Reserveer hieronder je Walibi Belgium arrangement. Een Walibi Belgium arrangement is altijd inclusief overnachting en tickets. Er zijn diverse aanbieders die een aantrekkelijk arrangement aanbieden. Vergelijk alle aanbieders goed zodat je nooit teveel betaalt. In Walibi Belgium zijn zoveel attracties en shows dat je hier gemakkelijk meerdere dagen kunt vermaken. Zeker met het naastgelegen en grote overdekte zwembad Aqualibi maakt van Walibi Belgium een leuke korte vakantie bestemming.

Overnachten tijdens een arrangement doe je altijd in een hotel of vakantiepark op korte afstand van Walibi Belgium. Een arrangement is meestal een voordelige optie omdat je een overnachting en tickets in één reserveert. De Walibi Belgium tickets liggen dan ook vaak al klaar voor je bij de receptie van het hotel. ... Lees meer

Arrangementen

Walibi Belgium

Walibi Belgium arrangement

Overnachten bij Walibi Belgium inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting
Vergelijk aanbieders

Walibi Belgium arrangement

Een Walibi Belgium arrangement geeft je de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk bedrag het pretpark te bezoeken en ook om dichtbij het park te overnachten. Het voordeel van een arrangement is namelijk dat je toegang en een overnachting in één reserveert. Hierdoor ben je vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je Walibi Belgium tickets en een overnachting los van elkaar boekt. Overnachten met een Walibi Belgium arrangement doe je doorgaans in een hotel in de directe omgeving. Vaak sta je met een paar minuten autorijden al op de parkeerplaats van het pretpark. 

Arrangement zelf samen stellen

Een arrangement kun je natuurlijk ook nog zelf samenstellen. Het voordeel is dat je dan een ruimere keuze hebt in accommodaties bij het pretpark. Wil je bijvoorbeeld in een hotel of op een vakantiepark overnachten? Wil je graag een luxe kamer of wil je meerdere nachten verblijven om ook iets van de omgeving te kunnen gaan ontdekken? Al deze dingen kun je met het zelf samenstellem van een Walibi Belgium arrangement zelf bepalen. Boek een hotel inclusief ontbijt als je je dag bij Walibi Belgium helemaal zorgeloos en met gevulde maag wilt beginnen. 

Tickets voor Walibi Belgium kun je vervolgens ook nog eens met korting online bestellen. Er zijn diverse aanbieders die korting aanbieden voor zowel het pretpark als voor het naastgelegen overdekte waterpark Aqualibi.