Je Walibi Belgium arrangement kun je hieronder vinden en meteen reserveren. Een Walibi Belgium arrangement is altijd inclusief overnachting en tickets. Er zijn diverse aanbieders die een aantrekkelijk arrangement aanbieden. Vergelijk alle aanbieders goed zodat je nooit teveel voor je Walibi arrangement betaalt. In Walibi Belgium zijn zoveel attracties en shows dat je hier gemakkelijk meerdere dagen kunt vermaken. Zeker met het naastgelegen en grote overdekte zwembad Aqualibi maakt van Walibi Belgium een leuke korte vakantie bestemming.

Overnachten tijdens een arrangement doe je altijd in een hotel of vakantiepark op korte afstand van Walibi Belgium. Een Walibi Belgium arrangement is meestal een voordelige optie omdat je een overnachting en tickets in één reserveert. De Walibi Belgium tickets liggen dan ook vaak al klaar voor je bij de receptie van het hotel. Je kunt hieronder ook je eigen arrangement samenstellen. Zo kun je je bezoek aan Walibi Belgium eventueel combineren met een bezoek aan de Belgische hoofdstad Brussel.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Walibi Belgium arrangement

Overnachten bij Walibi Belgium inclusief tickets
Walibi Belgium - Online promoties

Hotels bij Walibi Belgium

Novotel Wavre Brussels East Hotel

Op loopafstand van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Wavre

Hotel in Wavre vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Domaine du Ble

Hotel in Wavre

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Ibis Styles Louvain La Neuve

Combineer Walibi Belgium met een dagje Brussel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Ibis Brussels Waterloo

Hotel in Waterloo op 15 minuten van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Panorama Overijse

Vlakbij Brussel en Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Martins Grand Hotel

Hotel in Waterloo vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Walibi Belgium tickets

Aqualibi tickets

Entreekaarten Aqualibi met korting

Walibi Belgium arrangement

Een Walibi Belgium arrangement geeft je de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk bedrag het pretpark te bezoeken en ook om dichtbij het park te overnachten. Het voordeel van een arrangement is namelijk dat je toegang en een overnachting in één reserveert. Hierdoor ben je vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je Walibi Belgium tickets en een overnachting los van elkaar boekt. Overnachten met een Walibi Belgium arrangement doe je doorgaans in een hotel in de directe omgeving. Vaak sta je met een paar minuten autorijden al op de parkeerplaats van het pretpark. 

Walibi arrangement zelf samen stellen

Een Walibi arrangement kun je natuurlijk ook nog zelf samenstellen. Het voordeel is dat je dan een ruimere keuze hebt in accommodaties bij het pretpark. Wil je bijvoorbeeld in een hotel of op een vakantiepark overnachten? Wil je graag een luxe kamer of wil je meerdere nachten verblijven om ook iets van de omgeving te kunnen gaan ontdekken? Al deze dingen kun je met het zelf samenstellem van een Walibi Belgium arrangement zelf bepalen. Boek een hotel inclusief ontbijt als je je dag bij Walibi Belgium helemaal zorgeloos en met gevulde maag wilt beginnen. 

Wil je je bezoek aan Walibi Belgium combineren met een bezoek aan de Belgische hoofdstad Brussel dan kun je er ook voor kiezen om een accommodatie te zoeken tussen het pretpark en Brussel in. Zo zit je met je accommodatie centraal en dus op korte afstand van het pretpark en de stad.

Tickets voor Walibi Belgium kun je vervolgens ook nog eens met korting online bestellen. Er zijn diverse aanbieders die korting aanbieden voor zowel het pretpark als voor het naastgelegen overdekte waterpark Aqualibi.