09-10-2020

Het Movie Park Halloween Horror Festival is een van de grootste Halloween evenementen van Europa. Halloween in Movie Park Germany wordt dit jaar gevierd op vele data in oktober en november (herfstvakantie en weekenden) met enge attracties en shows. Je dient je Movie Park Germany ticket van tevoren online te bestellen. Wil je blijven slapen? Boek dan een Movie Park Germany arrangement.

Halloween in Movie Park Germany

Al jaren is het Movie Park Halloween Horror Festival een favoriete bestemming van echte horror fans. Er dwalen levensechte monsters door de straten en in het park vind je diverse spookhuizen. Voor sommige attracties, zoals de horror labyrinten, heb je nog aparte kaartjes nodig. Ook verschillende Movie Park attracties veranderen in echte horror attracties, waaronder de vrije val toren. Er zijn diverse scare zones en foto mogelijkheden met de scare actors. Voor kleine kinderen is er een horrorvrije zone ingericht in themagebied Nickland. Uiteraard is hier wel een Happy Halloween programma.

Data en tickets

Het Halloween Horror Festival vindt plaats op diverse data in oktober en november, veelal in de weekenden en de herfstvakantie. Het park is geopend vanaf 10.00 uur ’s ochtends. Je kunt dan de ‘gewone’ attracties bezoeken en alvast de Halloween versiering bekijken. De echt enge Halloween activiteiten duren van 18.00 tot 22.00 uur. Je tickets voor het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany boek je eenvoudig online. Zo ben je verzekerd van toegang tot dit populaire evenement! Wil je niet meer helemaal terug naar huis rijden zo laat op de avond? Boek dan ook een hotel bij Movie Park Germany of een compleet Movie Park Germany (Halloween) arrangement.

Movie Park Germany Halloween tickets

Movie Park Germany Halloween tickets

Entreekaarten Movie Park Germany Halloween
www.movieparkholidays.de

Movie Park arrangementen

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets