Een busreis Movie Park Germany is een ontspannen manier om dit Duitse pretpark te bezoeken en ook nog eens goedkoop. Op deze pagina staan de huidige aanbieders van een busreis Movie Park Germany. Je busreis is compleet omdat er namelijk reis, verblijf en entree tickets al inbegrepen zijn. Met een busreis kom je uitgerust bij het pretpark aan en wordt 's avonds weer opgehaald om naar je hotel in de omgeving van Movie Park Germany te gaan.

Heb je een arrangement waarbij je twee dagen Movie Park Germany bezoekt dan zal de bus je de volgende ochtend na een ontbijt weer naar het pretpark brengen. De comfortabele bussen zijn van alle gemakken voorzien en er zijn opstap plaatsen door heel Nederland. Vergelijk hieronder alle aanbieders en vervolgens ook de opstap plaatsen zodat je reis naar Movie Park Germany voordelig en comfortabel kan beginnen. Wil je liever op één dag op en neer dan kun je voor een dagtocht Movie Park Germany kiezen.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de

Busreis Movie Park Germany

De Movie Park Germany busreis begint bij verschillende opstap plaatsen verspreid over heel Nederland en er is er dus altijd wel een bij je in de buurt. De bus vertrekt ’s ochtends al vroeg, zodat je op de eerste dag meteen al een bezoek kunt brengen aan Movie Park Germany. De entreekaarten zijn natuurlijk inclusief! Aan het einde van de dag vertrekt de bus naar een hotel in de omgeving van het pretpark voor een rustige, ontspannen avond en een goede nachtrust. De volgende ochtend wil je namelijk weer fit zijn, want direct na het ontbijt (doorgaans inbegrepen bij de prijs van de busreis) vertrekt de bus weer naar Movie Park Germany voor een tweede dag vol attracties, shows en plezier. Aan het einde van de twee dag vertrekt de bus weer terug richting Nederland. 

In Movie Park Germany draait alles om de wereld van de film. Leef je uit in een van de vele spannende achtbanen (indoor achtbaan Van Helsing Factory of houten achtbaan The Bandit) en leuke waterattracties. Er is ook een bijzondere vrije valtoren en jongere kinderen zullen zich prima vermaken in de twee kindergedeeltes Nickland en Santa Monica Pier. 

Movie Park Germany busreis boeken

Op deze pagina hebben we reisorganisaties verzameld die op dit moment een busreis Movie Park Germany in hun assortiment hebben. Klik op de aanbieder van je keuze om data en prijzen te zien. We werken alleen met erkende en betrouwbare reisorganisaties, dus je busreis naar Movie Park Germany is in goede handen. De bussen zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Tickets voor Movie Park Germany zijn al bij de prijs van de busreis inbegrepen. 

Dagtocht Movie Park Germany

Doordat Movie Park Germany net over de Nederlandse grenst ligt is een dagtocht met de bus ook een prima optie. Afhankelijk van je opstap plaats ben je binnen twee uur bij de ingang van het pretpark. Een dagtocht Movie Park Germany is vaak inclusief tickets. Op deze manier ben je vaak een stuk voordeliger uit dan wanneer je met de auto gaat. Vergelijk hier boven de aanbieders van een dagtocht en kies vervolgens je opstap plaats. 

Movie Park Germany arrangement op basis van eigen vervoer

Ga je liever met de auto? Kijk dan eens op de pagina Movie Park Germany arrangement voor vele reisaanbieders en arrangementen op basis van eigen vervoer. Bij het boeken van een Movie Park Germany arrangement op basis van eigen vervoer heb je de keuze uit verschillende hotels bij Movie Park Germany. Een Movie Park Germany arrangement is een goede manier om goedkoop dit leuke pretpark te bezoeken.