Al sinds 1998 organiseert Movie Park Germany het Halloween Horror Festival in de maand oktober. Halloween in Movie Park Germany is van ongekend hoge klasse en ieder jaar weer razend populair. Movie Park Germany Halloween is misschien wel een van de grootste Halloween evenementen van Europa.

Naast de spectaculaire attracties zijn er nog enkele extra attracties aanwezig tijdens Halloween in Movie Park Germany, waaronder zeer enge loop spookhuizen. Loop spookhuizen zo eng dat er zelfs een leeftijdscontrole wordt uitgevoerd in de vorm van het verplicht laten zien van je paspoort of identiteitskaart. Andere attracties zoals een horror-doolhof, diverse scare zones en foto locaties maken het Movie Park Germany Halloween evenement compleet.... Lees meer

Halloween tickets

Movie Park Germany Halloween tickets

Entreekaarten Movie Park Germany Halloween
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany Halloween ook voor kinderen

Overdag kun je als gezin in het speciale kindergedeelte van het pretpark ook al genieten van Halloween voor kinderen. In de middag wordt er namelijk een speciaal kids halloween feest in Movie Park Germany georganiseerd. Tijdens de middag zijn er dan in het Nickland gedeelte van het park speciale activiteiten voor kinderen zoals pompoen snijden, en kinderen kunnen zich dan ook laten schminken. Verder is dit gedeelte vrij van eng verkleede acteurs waardoor kinderen ook zonder angst alle attracties in dit deel van het park kunnen bezoeken.

Korting Movie Park Germany Halloween tickets

Wil je goedkope Movie Park Germany Halloween tickets bestellen dan kun je dat doen bij bovenstaande aanbieders. Naast dat je korting op de Halloween tickets krijgt, is het vooraf bestellen van tickets ook handig omdat je dan bij Movie Park Germany niet meer in de rij hoeft bij de kassa. Je kunt met je Movie Park Germany Halloween tickets meteen doorlopen naar de kaartcontrole en zo het pretpark sneller betreden. De tickets kun je online bestellen bij diverse aanbieders. Iedere aanbieder hanteert zijn eigen korting. Zorg er dus zelf voor dat je profiteert van de goedkoopste tickets. Wij plaatsen alleen kortingen en aanbiedingen van erkende aanbieders. Op deze manier kun je veilig je Movie Park Germany Halloween tickets bestellen.

Movie Park Germany Halloween overnachten

Aan te raden is om na je bezoek aan Movie Park Germany Halloween in de omgeving een overnachting te reserveren. Na een lange spanende avond is het fijn om in een hotel in de directe omgeving van Movie Park Germany te kunnen overnachten. Er zijn diverse hotels bij Movie Park Germany waar je prima kunt slapen. Bekijk het aanbod op onze speciale pagina met hotels bij Movie Park Germany voor een verblijf naar keuze. Wanneer je blijft slapen bij Movie Park Germany kun je er zelfs voor kiezen om de volgende dag nogmaals het pretpark te gaan bezoeken! Een andere optie is om te gaan shoppen in de grote overdekte shopping mall CentrO in Oberhausen.