20-05-2019

Wij hebben hier een mooie aanbieding geplaatst waarbij je korting op Movie Park Germany tickets krijgt. Wanneer je nu een entreekaart van Movie Park Germany bestelt ontvang je maar liefst 45% korting op de reguliere prijs. Een kaartje voor Movie Park Germany kost met deze aanbieding slechts 24,95 euro per persoon.

Tijdelijke aanbieding

Let wel op dat deze korting op Movie Park Germany tickets een tijdelijke aanbieding is. Deze goedkope tickets zijn namelijk te reserveren tot en met maandag 10 juni 2019. De tickets zijn een heel seizoen, tot en met 3 november 2019 met uitzondering van 19, 26, 31 oktober en 2 november 2019, geldig. Je kunt met deze actie maximaal acht tickets bestellen.

Movie Park Germany

In Movie Park Germany zijn diverse attracties te vinden voor jong en oud. Ben je op zoek naar actie dan kun je bijvoorbeeld een ritje maken in een van de vele spectaculaire achtbanen. Ook voor kinderen is er in Movie Park Germany meer dan voldoende te beleven. Zeker sinds dit jaar omdat er een nieuw Paw Patrol themagedeelte is geopend in het pretpark. Hier staan een aantal leuke kinderattracties geheel in stijl van de populaire Paw Patrol tekenfilm serie.

Vind hier de beste prijs

Movie Park Germany tickets

Entreekaarten Movie Park Germany met korting

Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets