Met een Movie Park Germany arrangement ben je vaak goedkoop uit, omdat hotel en tickets (meestal voor twee dagen) bij de prijs inbegrepen zijn. Movie Park Germany is een pretpark voor zowel jong als oud! Boek een Movie Park Germany arrangement op basis van eigen vervoer en verblijf in een hotel bij Movie Park Germany. Op deze manier kun je rustig genieten van de vele attracties en shows die het park te bieden heeft.

Een Busreis Movie Park Germany kan als dagtocht maar ook als arrangement. Met een busreis arrangement van twee dagen blijf je in een hotel bij Movie Park Germany overnachten. Natuurlijk ontbreken hierbij de Movie Park Germany tickets ook niet. De meeste arrangementen zijn op basis van eigen vervoer. Vergelijk de verschillende aanbieders om te zien wie de beste en goedkoopste Movie Park Germany aanbieding heeft. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany overnachten

Movie Park Germany is een pretpark voor zowel jong als oud! Boek je Movie Park Germany arrangement en verblijf in een hotel vlakbij het pretpark, zodat je kunt genieten van de vele attracties die het park te bieden heeft. De verschillende attracties zijn onderverdeeld op basis van hoe spannend ze zijn, zodat je precies kunt zien voor welke leeftijd de attracties bedoeld zijn. Voor het hele gezin is er bijvoorbeeld een leuke waterbaan en de kleintjes kunnen gezellig op pad met Dora en haar vriendje Diego. Zoek je juist wat meer spanning? Leef je dan uit in de intergalactische Triple-Launch-coaster Star Trek: Operation Enterprise. Of ga op expeditie naar in de attractie: Area 51 – Top Secret, waar je afdaalt in het binnenste van een vulkaan en de geheimen leert kennen die daar te vinden zijn.

Movie Park Germany Shows

In Movie Park Germany zijn ook meerdere shows te bewonderen. Normaal zie je alleen op televisie of in de film de meest fantastische stunts voorbij komen, nu kun je ze zelf van dichtbij ervaren! De stuntshow biedt je een middag vol actie, spanning en geweldige stunts. De kleinsten onder ons kunnen mee op jacht bij de Roxy 4D film in de 4D-bioscoop om zo een spannend avontuur te beleven.

Na de show kun je de helden die de stunts uitvoerden ook ontmoeten, want de Stunt Crew staat dan klaar voor een praatje en een mooie foto.

Movie Park Germany Events

Boek een Movie Park Germany arrangement en combineer dit met één van de events die regelmatig georganiseerd worden. Zo maak je van je verblijf in het attractiepark een speciale belevenis. In specifieke periodes vinden er bij Movie Park Germany events plaats, passend bij het thema. Zo is er bijvoorbeeld het Halloween Horror Festival in oktober en november voor de spanningzoekers onder ons. Tijdens de events zijn uiteraard ook alle attracties gewoon geopend. Ook is er rekening gehouden met (kleine) kinderen, zo komen bijvoorbeeld de horrorfiguren tijdens het Halloween Horror Festival niet in het kindergedeelte van het park. Daardoor kunnen ook de allerkleinsten blijven genieten van Movie Park Germany.

Busreis Movie Park Germany

Kies voor gemak en boek een busreis inclusief tickets en overnachting naar Movie Park Germany. Een Movie Park Germany busreis duurt meestal twee dagen en je kunt dan ook twee dagen het pretpark bezoeken. Op de eerste dag kom je in de loop van de ochtend aan bij het park. Na een heerlijke dag wordt iedereen ’s avonds weer bij de bus verwacht en word je terug naar het (viersterren) hotel gebracht. De tweede dag bezoek je na een heerlijk ontbijt nogmaals Movie Park Germany. Aan het einde van de dag word je door de bus weer terug naar Nederland gebracht.

De bussen zijn comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning. Er zijn verschillende op- en afstapplaatsen door heel Nederland.

Movie Park Germany arrangement

Op deze pagina kun je terecht voor een compleet overzicht van Movie Park Germany arrangementen. Vind hier een Movie Park Germany arrangement op basis van eigen vervoer. Op de pagina Busreis Movie Park Germany vind je meer informatie over een meerdaags bezoek aan Movie Park Germany met de bus. Een compleet Movie Park Germany is vaak goedkoop, omdat hotel en tickets al bij de prijs inbegrepen zijn. Klik op één van de Movie Park Germany arrangementen op deze pagina en vind de actuele prijzen en beschikbaarheid. Reserveren bij een van de aanbieders op onze website is altijd veilig en vertrouwd, aangezien wij uitsluitend samenwerken met erkende reisaanbieders.

Voor het boeken van losse tickets en hotels kun je terecht op de pagina's Movie Park Germany tickets en Hotel bij Movie Park Germany