22-06-2021

Movie Park Germany in het Duitse Bottrop opent met Movie Park Studios een nieuwe familie achtbaan. De achtbaan opent in het jaar dat Movie Park Germany 25 jaar bestaat. Dit is dus een mooi cadeautje voor alle bezoekers. Achtbaan Movie Park Studios opent in een bestaand gebouw waar voorheen de attractie Ice Age Adventure te vinden was. Met de opening van deze nieuwe achtbaan is er weer een leuke spannende nieuwe attractie toegevoegd aan het park dat geschikt is voor jong en oud.

Movie Park Studios achtbaan

De nieuwe achtbaan van Movie Park Germany heeft een lengte van 532 meter en haalt een maximale snelheid van 60 kilometer per uur. Tijdens de rit zal je meerdere keren gelanceerd worden en kom je op meerdere draaiplatformen. De nieuwe achtbaan ligt in een nieuw themagebied The Hollywood Studio Set en ligt in het Nickland gebied van het pretpark. De rit, die zowel binnen als buiten gaat, is geheel gethematiseerd naar de wereld van films.

Movie Park Germany

Movie Park Germany ligt in Duitsland vlak over de Nederlandse grens. Een bezoek aan Movie Park Germany is leuk voor jong en oud. Je vindt hier diverse spannende achtbanen maar ook leuke familie attracties. Gedurende de dag zijn er ook nog diverse shows en kun je een hapje eten bij de vele eettentjes. Een bezoek aan Movie Park Germany kan ook in combinatie met een overnachting in een hotel in de directe omgeving. Op deze manier kun je bij Movie Park Germany overnachten zodat je het pretpark bijvoorbeeld ook twee dagen kunt bezoeken. Ben je op zoek naar een aantrekkelijk Movie Park Germany arrangement? Neem dan eens een kijkje op onze website waarbij wij alle aanbieders hebben geselecteerd zodat je makkelijk zelf de prijzen en voorwaarden kunt vergelijken.

Movie Park Germany tickets

Movie Park Germany tickets

Entreekaarten Movie Park Germany met korting
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets