25-07-2019

Voordelig overnachten bij Movie Park Germany in een viersterren hotel plus twee dagen entree tot het pretpark kan al vanaf slechts 59 euro per persoon. Ga er deze zomer dus nog even lekker op uit en boek dit goedkope Movie Park Germany arrangement. 

Movie Park Germany

Het Duitse pretpark Movie Park Germany is geschikt voor het hele gezin. Er zijn diverse attracties voor kinderen te vinden waaronder een aantal in het dit jaar nieuw geopende Paw Patrol themagedeelte. Kinderen of volwassenen die wat meer houden van actie en avontuur kunnen ritjes maken in diverse achtbanen zoals Van Helsing of Star Trek: Expedition Enterprise. Bij mooi weer zijn er een aantal waterattracties die voor voldoende afkoeling kunnen zorgen. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan één van de shows die je in Movie Park Germany kunt vinden.

Movie Park Germany arrangement

Dit Movie Park Germany arrangement is al te reserveren vanaf 59 euro per persoon. Hierbij bezoek je het pretpark twee dagen en overnacht je in een viersterren hotel op slechts 9 kilometer afstand van Movie Park Germany. Natuurlijk is het ontbijt in het hotel ook inbegrepen. Tevens overnachten kinderen tot en met 3 jaar gratis in het hotel en krijgen ze gratis toegang tot Movie Park Germany.

Vind hier de beste prijs

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de