02-10-2023

Van 21 oktober tot en met 5 november 2023 neemt Halloween in Walibi Belgium je mee naar een wereld vol griezelige fantasieën. Dit jaar introduceert Walibi Belgium maar liefst twee verschillende Halloweenervaringen met nieuwe elementen die zowel families als echte horrorfans zullen aanspreken.

Halloweenprogramma Walibi Belgium

Speciaal voor gezinnen is er een familievriendelijke Halloweenviering van 22 tot en met 26 oktober en op 5 november. In Walibi Belgium zijn dan decoraties en animaties te vinden die ook geschikt zijn voor kinderen. Het pretpark is dan geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Voor kinderen is er een nieuwe zone genaamd "Pumpkin Fair." Kinderen kunnen zich hier vermaken als detectives die de geheimen van het pompoenfestival ontrafelen. Verder zijn er in deze zone tal van pompoensculpturen die je kunt bekijken. Ook nieuw dit jaar tijdens Walibi Belgium Halloween is het kinderspookhuis met de naam "Phantom Express." Hier word je als bezoeker meegenomen op een spannend treinavontuur met speelse spoken.

Walibi Belgium breidt dit jaar zijn Halloweenprogramma uit met extra nocturnes dit najaar. Er zijn deze Halloweeneditie niet 7, maar 10 huiveringwekkende avonden om van te genieten. De Walibi Belgium Nocturnes zijn op 21 oktober en in de periode van 27 oktober tot en met 4 november. Walibi Belgium Halloween is dan geopend van 10.00 uur tot en met 22.00 uur. Tijdens dit evenement zijn er in de avond 4 spannende spookhuizen en 5 scarezones te ontdekken.

Nieuw spookhuis

De absolute blikvanger van dit seizoen is het nieuwe spookhuis genaamd "Pandemonium." In deze circustent word je meegenomen door een gestoorde spreekstalmeester die je leidt door de uitdagingen van zijn circusartiesten. Naast Pandemonium kun je dit jaar ook de bestaande spookhuizen (Nagulai, The Curse of Amun en Mine Blast) opnieuw beleven, met een aantal aanpassingen aan de decors zodat het weer voor nieuwe schrikmomenten kan zorgen.

Walibi Belgium Halloween tickets

De prijzen tijdens Walibi Belgium Halloween variëren en zijn afhankelijk van bijvoorbeeld welke Halloweenbeleving je kiest en de dag van je bezoek. Bezoek onderstaande ticketaanbieders om de goedkoopste Walibi Belgium Halloween tickets te scoren. Let wel op dat toegang tot de 3 spookhuizen (Nagulai, Pandemonium en The Curse of Amun) tegen extra betaling is.

Walibi Belgium aanbiedingen

Aqualibi tickets

Entreekaarten Aqualibi met korting

Walibi Belgium arrangement

Overnachten bij Walibi Belgium inclusief tickets
Walibi Belgium - Online promoties

Hotels nabij Walibi Belgium

Novotel Wavre Brussels East Hotel

Op loopafstand van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Wavre

Hotel in Wavre vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Domaine du Ble

Hotel in Wavre

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Ibis Styles Louvain La Neuve

Combineer Walibi Belgium met een dagje Brussel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Ibis Brussels Waterloo

Hotel in Waterloo op 15 minuten van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Panorama Overijse

Vlakbij Brussel en Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Martins Grand Hotel

Hotel in Waterloo vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten