19-06-2017

Op dit moment is er wel een heel goedkoop Heide Park aanbieding te reserveren. Heide Park ligt in het noorden van Duitsland en is een gezellig pretpark voor de hele familie. Al vanaf 79 euro per persoon verblijf je twee dagen bij Heide Park, inclusief entree en eten en drinken.

Heide Park aanbieding

Heide Park ligt in het noorden van Duitsland (nabij Hamburg) en is in Nederland nog niet zo bekend. Het pretpark is daarom echter niet minder leuk! Maak nu gebruik van een scherpe Heide Park aanbieding. Inbegrepen bij deze aanbieding zijn 1 of 2 overnachtingen nabij Heide Park in een vierpersoons bungalow op Holiday Camp Soltau en onbeperkt entree (ook op aankomst- en vertrekdag) tot pretpark Heide Park. Prijzen zijn vanaf 79 euro per persoon. Bovendien is je verblijf op Holiday Camp Soltau op basis van halfpension plus. Dit betekent dat ontbijt, diner, snacks en de meeste drankjes ook bij de prijs inbegrepen zijn! Kijk op de website van TravelBird voor prijzen en beschikbaarheid.

Holiday Camp Soltau

Op het vakantiepark Holiday Camp Soltau verblijf je in eenvoudige kleurrijke houten bungalows, geschikt voor maximaal vier volwassenen. Je kunt gebruik maken van de nette sanitaire voorzieningen op het park. Het pretpark Heide Park ligt op slechts enkele honderden meters lopen van het vakantiepark. Op Holiday Camp Soltau vind je verder een speeltuin voor de kinderen en mogelijkheden om sporten zoals tafeltennis, beachvolleybal en voetbal te doen. Er is een groot meer waar je heerlijk ontspannen kunt zitten, evenals op het terras. Voor eten en drinken kun je terecht in het restaurant en de bar.

Heide Park

Heide Park is na Europa Park het grootste pretpark van Duitsland en is door het gevarieerde aanbod van attracties geschikt voor het hele gezin. Zo vind je er een groot aantal bijzondere achtbanen en verschillende waterattracties maar ook diverse leuke kinderattracties zoals een zweefmolen, reuzenrad en een monorail. Het nieuwe themagebied gebaseerd op de populaire film Hoe Tem je een Draak zal bij de kinderen ook zeker in de smaak vallen. Maak nu gebruik van deze aanbieding om Heide Park zelf te gaan ontdekken tijdens een korte vakantie. Heide Park is door de ligging in noord Duitsland ook een perfecte tussenstop onderweg naar je vakantie in Denemarken of Zweden.

Vind hier de beste prijs

Heide Park arrangement

Overnachten bij Heide Park inclusief tickets