Met een verblijf in Heide Park Hotel beëindig je een dag in pretpark Heide Park in stijl! Heide Park Abenteuer Hotel is volledig gebouwd en ingericht in de sfeer van de 17e-eeuwse piraten in de Caribbean. De ingang van Heide Park ligt letterlijk direct naast het hotel. Je tickets voor Heide Park haal je ook gemakkelijk vast op bij de balie van het hotel. Heide Park Hotel is heel kindvriendelijk en beschikt over veel faciliteiten. Wil je in de sfeer van het pretpark blijven dan is het in het Heide Park Hotel overnachten de beste optie. Zeker ook wanneer je Heide Park meerdere dagen wilt bezoeken.

Vanuit Heide Park is het nog maar een klein stukje rijden naar de noordkust van Duitsland waar verschillende veerboten naar Scandinavië vertrekken. Dit maakt Heide Park een leuke tussenstop van een paar dagen voordat je verder reist naar Denemarken of Zweden. Een erg leuke manier dus om je vakantie te beginnen.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Heide Park Abenteuer Hotel

Officieel Heide Park hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Heide Park arrangementen

Heide Park arrangement

Overnachten bij Heide Park inclusief tickets

Heide Park Hotel faciliteiten

Ben je na je dagje Heide Park nog op zoek naar vermaak? Dan is er in het Heide Park Abenteuer Hotel nog van alles te beleven voor elke leeftijd. Zo heeft het Heide Park hotel onder meer een bar, terras, speelruimte binnen en buiten voor de kinderen en twee restaurants (a la carte en buffet). Het buffetrestaurant La Tortuga is een rijk gethematiseerd restaurant waar dagelijks een heerlijk buffet wordt geserveerd met show cooking en live entertainment. Dit buffetrestaurant is overigens ook toegankelijk voor bezoekers van Heide Park die niet in het hotel verblijven. Ook wordt hier elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Op deze manier start je je dagje Heide Park natuurlijk opperbest!

Reserveer online vooraf ook je Heide Park tickets zodat je van je verblijf een compleet Heide Park arrangement maakt. Natuurlijk zijn de tickets ook in het Heide Park hotel te koop maar vooraf online bestellen heeft als voordeel dat je alvast de prijzen kunt vergelijken.

Heide Park Abenteuer Hotelkamers

De kamers van het Heide Park Hotel hebben door de houten meubels en decoratieve details een historische uitstraling, maar beschikken ook over heel comfortabele bedden en een moderne badkamer. De familiekamers bieden plaats aan maximaal zes personen (een tweepersoonsbed en twee stapelbedden). Een aantal kamers is volledig in de stijl van de wing coaster Flug der Damonen gebracht met onder andere speciale licht- en geluidseffecten. Of wat dacht je van een hotelkamer helemaal in de sfeer van Peppa Pig. De kinderen slapen in deze kamers in een afscheiden gedeelte.