Een vakantiepark bij Heide Park is een goede keuze wanneer je ook de omgeving van het pretpark wilt ontdekken. Bij Heide Park overnachten is natuurlijk ook leuk wanneer je het pretpark meerdere dagen wilt bezoeken. Met Heide Park Holiday Camp beschikt Heide Park over een eigen vakantiepark. Ook in de nabije omgeving vind je nog diverse andere vakantieparken, waaronder Center Parcs Bispinger Heide.

Een vakantiepark is uitstekend geschikt voor een korte vakantie bij Heide Park. Wissel je bezoek aan het pretpark af met lekker ontspannen in je vakantiehuisje of gebruik maken van alle faciliteiten die je vakantiepark bij Heide Park te bieden heeft. De vakantieparken hebben vaak een speeltuin en zijn daardoor zeer geschikt voor kinderen. Soms is er ook een (buiten)zwembad. Zowel met een gezin of groter gezelschap kun je op een vakantiepark bij Heide Park terecht. ... Lees meer

Vakantiepark bij Heide Park

Heide Park Holiday Camp

Vakantiepark van Heide Park

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Holiday Park Auf dem Simpel

Op wandelafstand van Heide Park

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs vlakbij Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Serengeti Park Resort

Vakantiepark naast een groot Safaripark

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Vakantiepark Heidesee

Vakantiepark vlakbij Heide Park en Serengeti Park

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Omgeving van Heide Park en Serengeti Park

Vanuit een vakantiepark bij Heide Park kun je gemakkelijk de omgeving van het pretpark verkennen. In de groene natuur van de Luneburger Heide kun je fijn fietsen of wandelen. Je kunt ook een bezoek brengen aan een van de steden in de omgeving, zoals Hamburg of Bremen.

Op ongeveer een half uur rijden van Heide Park vind je ook Serengeti Park, een leuke combinatie van een pretpark en safaripark. Bij Serengeti Park kun je ook overnachten in het Serengeti Park Resort. Je vind hier verschillende soorten accommodaties van eenvoudig tot luxe en soms zelfs midden tussen de wilde dieren.

Heide Park als tussenstop naar Denemarken of Zweden

De terminals waar de veerboten van Duitsland naar Denemarken en Zweden vertrekken bevinden zich niet ver van Heide Park. Ga ontspannen op reis naar Denemarken of Zweden door je reis te beginnen met een paar dagen Heide Park. Je rijdt dan daarna in korte tijd naar de veerboot, waardoor je niet hoeft te haasten.

Boeken van een vakantiepark bij Heide Park of arrangement

Een vakantiepark bij Heide Park boek je makkelijk en snel via deze pagina. Je vindt hier alle aanbieders van een vakantiepark bij Heide Park op een rij. Bekijk eerst alle mogelijkheden en bepaal dan welke aanbieder op dit moment de beste Heide Park aanbieding heeft. Je boekt altijd veilig, want op onze website staan alleen erkende en betrouwbare reisorganisaties.

Check ook eens de data en prijzen van een Heide Park arrangement. Bij een Heide Park arrangement zijn de entree tickets voor Heide Park inbegrepen en ben je soms goedkoop uit.