16-05-2016

Deze week wordt in Heide Park, in het noorden van Duitsland, een geheel nieuw themagebied geopend gebaseerd op de populaire kinderfilm Hoe tem je een Draak. In dit deel van het park vind je vanaf dan vier nieuwe attracties gericht op (jonge) kinderen, waaronder een Drakengrot, Drakenboot en een draai/zweefmolen met de bekende draakjes.

Heide Park

Naast dit nieuwe kindergedeelte beschikt Heide Park ook over achtbanen en andere spannende attracties wat het een leuke bestemming voor het hele gezin maakt. Door de ligging in het noordwesten van Duitsland te midden van natuur en ook vlakbij bekende steden als Hannover en Bremen is het een leuke plek voor een korte vakantie.

Ben je van plan om Heide Park te bezoeken? Bezoek dan eerst even onze handige pagina met alle aanbieders van goedkope Heide Park tickets. Op deze manier kun je alle aanbieders makkelijk vergelijken en zo dus de goedkoopste Heide Park tickets bestellen.

Heide Park als tussenstop

Ook als je onderweg bent naar je vakantieadres in Denemarken of Zweden kom je hier gemakkelijk langs. Heide Park heeft een eigen hotel, Hotel Port Royal, en een eigen vakantiepark Heide Park Holiday Camp. Vlakbij vind je ook nog Center Parcs Bispinger Heide en diverse andere hotels bij Heide Park. Kortom er is hier genoeg keuze om bij Heide Park te overnachten.

Vergeijk op onze website alle aanbieders en accommodaties bij Heide Park zodat je nooit teveel betaald. 

Heide Park arrangement

Een Heide Park arrangement is een slimme keus wanneer je Heide Park meerdere dagen wilt bezoeken. Een Heide Park arrangement is namelijk een compleet pakket inclusief overnachting in een accommodaties vlakbij het pretpark en ook nog inclusief tickets. Er zijn diverse arrangementen die je kunt reserveren. Vergelijk op onze Heide Park arrangement pagina alle arrangementen en kies het Heide Park arrangement dat het beste bij je past.

 

Hotels

Heide Park Abenteuer Hotel

Officieel Heide Park hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Heidehotel Soltauer Hof

Hotel op loopafstand van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel am Bohmepark

Overnachten vlakbij Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Park Soltau

Hotel in Soltau

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Wolterdinger

Op 5 minuten rijden van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Arrangementen

Heide Park arrangement

Overnachten bij Heide Park inclusief tickets