16-01-2019

Korting op Vakantiepark Slagharen kun je tot en met 31 januari 2019 krijgen door bij de reservering een speciale actiecode in te voeren op de website van Slagharen. De korting van 15% geldt op alle accommodaties en voor alle weekendjes of midweken in seizoen 2019. Reserveer voor 31 januari 2019 en gebruik de actiecode: EARLYBIRD19 bij je boeking.

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen heeft diverse soorten accommodaties waaronder wigwams, lodges, cottages en stacaravans. Bekijk op de website van Slagharen alle beschikbare accommodaties en kies degene die het beste bij je past. Het vakantiepark ligt op loopafstand van Attractiepark Slagharen, maar ook van Waterpark Aqua Mexicana. Bij alle arrangementen die je reserveert ontvang je gedurende je gehele vakantie gratis entree tot het attractiepark. Bij de meeste ontvang je ook gratis toegang tot het waterpark. Kijk goed bij je reservering of bij de gekozen accommodatie het waterpark inclusief is.

Attractiepark Slagharen

Door het grote aantal attracties, shows, winkeltjes en eettentjes kun je je prima vermaken in Attractiepark Slagharen. Er zijn attractie voor jong en oud. De meest spectaculaire attractie in Slagharen is toch wel de lanceerachtbaan Gold Rush. Bij mooi weer kun je een verfrissend ritje maken in Ripsaw Falls en de allerkleinste kunnen zich prima vermaken in tal van attracties speciaal voor kinderen. Voor wat afwisseling kun je spelletjes spelen in de gamehal of shoppen in de winkeltjes. Alle accommodaties van Vakantiepark Slagharen liggen op wandelafstand van alle attracties in het attractiepark. Tussendoor kun je er dus ook voor kiezen om even in je accommodatie bij te komen of om even te lunchen. Nieuw in seizoen 2019 is het spannende klimparcours Black Hill Ranger Path. 

Waterpark Slagharen

Aqua Mexicana is het grote zwemparadijs van Attractie- en vakantiepark Slagharen. Het grootste gedeelte is overdekt zodat je op koudere dagen ook prima kunt gaan zwemmen. Tijdens de zomerse dagen vind je voldoende verkoeling in het buitengedeelte van Aqua Mexicana. Er zijn ook een aantal ligbedden beschikbaar zodat je lekker kunt relaxen of kunt zonnen.

Tijdelijke aanbieding

Deze Slagharen aanbieding is tijdelijk boekbaar als vroegboekkorting. Voer bij de reservering de speciale actiecode EARLYBIRD19 in ontvang 15% korting op je boeking. Wees er wel snel bij zodat je de accommodatie van je keuze kunt reserveren. Let op: deze Slagharen aanbieding is tijdelijk en loopt tot en met 31 januari 2019.

Vind hier de beste prijs

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie