05-11-2021

In Legoland Duitsland Resort kun je vanaf juni 2022 slapen in Lego Ninjago stijl. Er komen namelijk 72 familiekamers bij op het Legoland Duitsland vakantiepark vlakbij het centrale receptiegebouw. Overnachten bij Legoland Duitsland kan al in diverse Legoland hotels en Legoland vakantiehuisjes. Op het Legoland vakantiepark vermaken kinderen zich in de leuke speeltuinen en natuurlijk in het Legoland pretpark.

Bouw nieuwe Lego Ninjago vakantiehuisjes

Rond Pinksteren (juni 2022) zal het nieuwe Lego Ninjago themagebied in het Legoland Duitsland vakantiepark klaar zijn. Er worden 72 nieuwe familiekamers verspreid over vier verschillende gebouwen ontwikkeld, volledig in het Ninjago thema. Hier kunnen kinderen dus letterlijk tussen hun Lego helden slapen. Ook worden diverse andere vakantiehuisjes op het vakantiepark gemoderniseerd, tezamen een investering van zo’n 14 miljoen euro. De nieuwe Ninjago kamers komen direct achter het receptiegebouw en zullen beschikbaar over een apart kinderslaapgedeelte. De kamers beschikken over een terras of balkon en natuurlijk is er Lego aanwezig om mee te spelen!

Vakantiepark Legoland Duitsland

Het vakantiepark Legoland Duitsland bestaat in 2022 20 jaar. Behalve in de nieuwe Lego Ninjago familiekamers kun je er ook overnachten in een kasteelhotel, een piratenhotel en verschillende gethematiseerde vakantiehuisjes met Lego ridders, avonturiers of racers. Er zijn ook campingplaatsen beschikbaar. Op het Legoland Duitsland Resort vind je verder ook vier verschillende restaurants, diverse speeltuinen en andere vormen van entertainment. En uiteraard kun je te voet naar pretpark Legoland. Je vermaakt je hier met gemak een aantal dagen, wat het een perfecte bestemming voor een korte vakantie maakt. Boek nu je Legoland Duitsland vakantie in 2022 om nog alle keus te hebben qua kamer thematisering.

Pretpark Legoland Duitsland

In het Legoland Duitsland pretpark is werkelijk alles van Lego! Je vindt er mooie bouwwerken en spannende attracties, waaronder achtbanen en waterattracties. Natuurlijk zijn er ook attracties geschikt voor de hele familie en aan de kleintjes is gedacht met verschillende Lego Duplo attracties en een leuke Duplo speeltuin. Legoland Duitsland ligt in Gunzburg en kan ook een leuke tussenstop zijn op vakantie naar bijvoorbeeld Italië.

Vind hier de beste prijs

Legoland Duitsland Vakantiepark

Vakantiepark naast Legoland Duitsland compleet in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie