WinterWonder Legoland is te bezoeken op geselecteerde dagen tijdens de winterperiode, waaronder natuurlijk ook de kerstvakantie. In WinterWonder Legoland kan jong en oud winterse verrassingen vinden zoals sneeuweffecten, glinsterende lampjes, shows, extra entertainment en diverse hapjes en drankjes speciaal voor de winter. Ook kerstbomen en andere kerstversiering, uiteraard in Lego en/of Duplo stijl, zullen niet ontbreken. Veel Legoland attracties zowel binnen als buiten zijn ook gewoon geopend tijdens de winter. Afhankelijk van het weer zijn zelfs de achtbanen gewoon in gebruik.

Legoland Duitsland is een leuke bestemming voor een korte vakantie, ook in de winter! Soms kun je gebruik maken van een speciale WinterWonder Legoland aanbieding, waarbij je goedkope Legoland tickets kunt scoren voor bepaalde data. Om helemaal in de winterse Legoland sfeer te blijven boek je een verblijf van één of meerdere nachten op het vakantiepark van Legoland. Hier vind je verschillende soorten accommodaties. Legoland Feriendorf ligt op loopafstand van het pretpark, waardoor je gemakkelijk tijdens je dagje Legoland even op kunt gaan warmen in je hotelkamer. Door de ligging in zuid Duitsland kan Legoland ook een leuke tussenstop zijn op de heen- of terugreis van je wintersport vakantie.... Lees meer

Legoland Duitsland aanbiedingen

Legoland Duitsland Hotel

Legoland Hotel van Vakantiepark Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland Duitsland Vakantiepark

Vakantiepark naast Legoland Duitsland compleet in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland Duitsland arrangement

Overnachten bij Legoland Duitsland inclusief tickets

Legoland Duitsland tickets

Entreekaarten Legoland Duitsland met korting
www.movieparkholidays.de

Hotels nabij Legoland Duitsland

Eurohotel Gunzburg

Goedkoop hotel bij Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Bettina

Vlakbij Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Gasthof Goldener Lowe

Gelegen bij het centrum van Günzburg

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Linde

Hotel bij Legoland Duitsland met een spa- en wellnesscentrum

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Romer

Voordelig hotel bij Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Zettler Gunzburg

Een 4-sterrenhotel beheerd door een familie

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Vienna House Easy Gunzburg

Prima 4-sterrenhotel op 10 minuten van Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Guntia

Op 10 minuten rijden van Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Hirsch

Op loopafstand van cafés en restaurants

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Legoland Duitsland winter

WinterWonder Legoland is de gelegenheid voor Legoliefhebbers van alle leeftijden om het pretpark een keer op een andere manier te beleven. Wie weet ligt er wel sneeuw, wat de bouwwerken in Miniland ongetwijfeld een bijzondere uitstraling geeft. Ook zullen de Lego kerstversieringen je al helemaal in de stemming voor de feestdagen brengen. Om je dagje Legoland Duitsland in de winter extra gezellig te maken zullen er diverse vormen van (kerst) entertainment zijn. Even lekker opwarmen in één van de Legoland restaurants met heerlijke winterse hapjes en drankjes hoort er natuurlijk ook bij.

Winter Legoland attracties

Je komt natuurlijk ook naar Legoland Duitsland voor de attracties! Welke attracties precies geopend zijn tijdens WinterWonder Legoland is afhankelijk van de weersomstandigheden. Overdekte attracties zoals Lego Ninjago The Ride, Legoland Atlantis by Sea Life, Temple X-pedition en de Lego Fabrik zijn altijd geopend. Ook Miniland met de vele mooie Lego bouwwerken is altijd toegankelijk. Bij niet te koud of te slecht winter weer zullen daar attracties bij komen zoals achtbanen Maximus en The Great Lego Race, de uitkijktoren, de Legoland trein en diverse andere kleine attracties buiten.

Ook kun je je lange tijd vermaken in Rebuild the World Planet Legoland waar je met Lego je eigen bouwwerken kunt maken om op een grote wereldbol te plaatsen. Of in één van de Legoland souvenirwinkels waar je terecht kunt voor de mooiste Lego sets, Lego kleding en je zelfgemaakte Lego minifiguren.

Winter Legoland overnachten

Legoland Feriendorf is het mooi gethematiseerde vakantiepark van Legoland. Overnachten kan hier in vakantiehuisjes in verschillende Lego thema’s, de Legoland kastelen, het Legoland Pirateninsel Hotel, Ninjago Quarter en de Legoland Forest Adventure Lodge (2024). Al deze accommodaties liggen op loopafstand van het Legoland pretpark, wat ideaal is op koude winterse dagen. Je loopt dan zo vanuit het pretpark even naar je hotelkamer of huisje om te ontspannen of te genieten van een hapje of drankje in één van de restaurants op het Legoland vakantiepark. In de winter kan het zo zijn dat niet alle accommodaties geopend zijn. Op het vakantiepark kun je ook gebruik maken van de speeltuinen en de minigolf als het weer het toelaat.

Legoland ligt in Gunzburg, in het zuiden van Duitsland. Dit maakt het ook een mooie bestemming voor één of twee overnachtingen op weg naar je wintersport vakantie in Oostenrijk of Zwitserland. Of je verrast je kinderen op de terugweg met een paar dagen Legoland. Het breekt de lange reis en zorgt voor een extra bijzondere vakantie.

WinterWonder Legoland tickets en arrangementen

Op diverse data in de winter kun je gebruik maken van een speciale WinterWonder Legoland aanbieding, waarbij tickets en je overnachting bij Legoland Duitsland een stuk goedkoper zijn dan in de zomermaanden.

Wanneer je een overnachting in één van de Legoland hotels boekt zijn entreetickets voor beide dagen van je verblijf bij de prijs van je Legoland Duitsland arrangement inbegrepen. Zo heb je voldoende tijd om te genieten van Legoland in winterse sferen.