05-12-2022

Legoland Duitsland tickets voor 2023 boek je nu online met hoge korting! Voor slechts 34 euro per persoon koop je nu alvast je tickets die je vervolgens op elke dag in 2023 kunt gebruiken. Je profiteert alleen deze maand nog van deze speciale Legoland Duitsland korting op tickets. Wees er dus snel bij. Legoland Duitsland ligt in de plaats Gunzburg en is een leuke bestemming voor een korte vakantie. Overnachten kan op het Legoland Duitsland vakantiepark of in een hotel bij Legoland Duitsland.

Legoland Duitsland tickets aanbieding

Deze Legoland Duitsland tickets aanbieding is een speciaal kerstcadeautje van Legoland en daarom alleen deze maand te boeken. Als je nu alvast je Legoland Duitsland tickets voor 2023 koopt betaal je maar 34 euro per persoon (voor zowel volwassenen als kinderen): een korting van zo’n 40%. Met dit Legoland ticket met korting krijg je een hele dag toegang tot Legoland Duitsland op een dag naar keuze in 2023. Legoland Duitsland is geopend van 25 maart tot en met 5 november 2023, dus alle tijd voor een bezoekje! Kinderen onder de drie jaar bezoeken Legoland Duitsland nog gratis.

Legoland Duitsland

Legoland Duitsland ligt in Gunzburg, zo’n 700 kilometer van Utrecht. Legoland Duitsland is een leuke bestemming voor een korte vakantie: je kunt je prima twee dagen vermaken in het pretpark met de vele Lego attracties, Lego shows en natuurlijk mooie Lego miniatuur bouwwerken. Gunzburg is een gezellig Duits plaatsje en je vindt hier dan ook veel hotels vlakbij Legoland Duitsland. De ligging in zuid Duitsland maakt Legoland Duitsland ook een leuke tussenstop op weg naar je zomervakantie in bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië of Kroatië.

Legoland Duitsland beschikt ook over een eigen vakantiepark met leuke kleine vakantiehuisjes in Lego stijl en diverse Legoland Hotels, zoals het ridderkastelen en het piratenhotel. Vanuit het Legoland vakantiepark kun je te voet naar het Legoland pretpark. Op het vakantiepark zelf is ook van alles te doen van speeltuinen, tot een klimparcours en bowlingbanen en restaurants.

Check hier de beste prijs

Legoland Duitsland tickets

Entreekaarten Legoland Duitsland met korting
www.movieparkholidays.de

Overnachten inclusief tickets

Legoland Duitsland arrangement

Overnachten bij Legoland Duitsland inclusief tickets

Legoland Duitsland accommodaties

Legoland Duitsland Hotel

Legoland Hotel van Vakantiepark Legoland Duitsland

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland Duitsland Vakantiepark

Vakantiepark naast Legoland Duitsland compleet in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie