Als je je bezoek aan Legoland Duitsland echt compleet wilt maken boek je een aantal overnachtingen in het Legoland Vakantiepark. Legoland en het grote attractieaanbod zorgen ervoor dat je na één dag park nog lang niet uitgekeken bent. Dit eigen vakantiepark van Legoland ligt op 5-15 minuten loopafstand (afhankelijk van waar je accommodatie zich precies bevindt) van pretpark Legoland. Bovendien ben je als eerste in het park, er is namelijk een aparte ingang speciaal voor gasten van het vakantiepark. Ook spaar je zo de parkeerkosten uit! Vakantiepark Legoland Duitsland is omringd door bossen, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen en weer vol energie een dagje naar het pretpark kunt.... Lees meer

Aanbieders

Legoland Duitsland

Legoland® Vakantiepark Duitsland

Vakantiepark naast Legoland Duitsland compleet in Lego stijl
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Arrangementen

Legoland Duitsland

Legoland Duitsland arrangement

Overnachten bij Legoland Duitsland inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Tickets

Legoland Duitsland

Tickets Legoland Duitsland

Entreekaarten Legoland Duitsland met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Vergelijk aanbieders

Vakantiepark Legoland Duitsland

Als je je bezoek aan Legoland Duitsland echt compleet wilt maken boek je een aantal overnachtingen in het vakantiepark Legoland Duitsland. Legoland en het grote attractieaanbod zorgen ervoor dat je na één dag park nog lang niet uitgekeken bent.

Dit eigen vakantiepark van Legoland ligt op 5-15 minuten loopafstand (afhankelijk van waar je accommodatie zich precies bevindt) van pretpark Legoland. Bovendien ben je als eerste in het park, er is namelijk een aparte ingang speciaal voor gasten van het vakantiepark. Op deze manier spaar je ook de parkeerkosten uit!

Het vakantiepark is omringd door bossen, waardoor je na een heerlijke nachtrust weer vol energie een dagje naar het pretpark kunt.

Gethematiseerd park met vele faciliteiten

Het Legoland vakantiepark is uitgebreid gethematiseerd, ruim van opzet, heeft veel faciliteiten en is heel kindvriendelijk. Op het park staan mooie lego creaties, erg leuk om een (gezins)foto bij te maken! Voor jong en oud is er ook meer dan genoeg te doen op het park. Zo zijn er veel speeltuinen (er staat er eigenlijk altijd wel een voor de deur van je accommodatie), een bowlingbaan in piratenstijl, een midgetgolfbaan met Lego thema en een heerlijk meer met een strandje om bij warm weer af te koelen. Blijf dus ook eens een dagje op het vakantiepark om even bij te komen na een drukke dag in het pretpark! Voor de kleine en grote avonturiers is er ook een spectaculair klauterbos met kabelbaan.

Verder beschikt Vakantiepark Legoland Duitsland over drie restaurants, waarvan een buffetrestaurant. Hier wordt ’s ochtends ook het uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd. Gasten zijn ook zeer te spreken over het a la carte restaurant Steak House. Bij mooi weer kun je buiten zitten op het terras. In Vakantiepark Legoland Duitsland zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar. Zo zijn er cottages in verschillende thema’s (onder andere avonturiers, piraten, het oude Egypte en racers) geschikt voor vier of zes personen met badkamer en een apart slaapgedeelte voor de kinderen (stapelbed). Deze cottages staan per thema opgesteld rond een plein met verschillende speeltoestellen.

Luxe kamers

Wie iets meer luxe zoekt kan op het Legoland vakantiepark ook terecht in de hotels Koningsburcht, Drakenburcht, Ridderburcht of het Pirateneiland Hotel. Hier vind je standaard kamers voor vier personen en ook familiekamers voor maximaal zes personen met een apart slaapgedeelte voor de kinderen (twee stapelbedden).

Het Legoland vakantiepark wordt door de gasten als zeer goed beoordeeld. Alles is netjes en schoon, het personeel is vriendelijk en het eten is lekker. Bovendien is er ook na een dag in Legoland meer dan voldoende te beleven op het park. Kortom, Vakantiepark Legoland Duitsland is een echte aanrader.

Kamperen

Voor kampeerliefhebbers heeft het vakantiepark van Legoland Duitsland ook een camping waar je riddertenten kunt huren, maar natuurlijk ook van je eigen tent, camper of caravan gebruik kunt maken. Op de camping zelf is ook een Lego shop en zelfs het sanitair is geheel in Legosfeer.

Vakantiepark Legoland Duitsland is handig gelegen nabij de afrit van de Duitse autosnelweg A8 (tussen München en Stuttgart). Dit maakt het een ideale bestemming voor een korte vakantie of als tussenstop van een paar dagen op weg naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië.

Boeken van vakantiepark Legoland Duitsland

Boeken doe je heel gemakkelijk via deze pagina. Er zijn meerdere reisaanbieders die een verblijf op het Legoland vakantiepark in Duitsland aanbieden. Tickets voor Legoland Duitsland zijn ook bij de aanbieders te boeken als onderdeel van het verblijf, vaak tegen gereduceerd tarief. Er zijn ook complete Legoland arrangementen beschikbaar. Door te klikken op één van de aanbieders vind je meer informatie en kun je meteen je verblijf reserveren. Wij werken alleen met erkende en betrouwbare reisaanbieders. Ga dus ontspannen op reis en weet dat je verblijf goed geregeld is. Vakantie begint bij de voorpret, dus boek nu snel je verblijf in een fantastisch vakantiepark bij Legoland Duitsland.