Op deze pagina kun je terecht voor het boeken van een compleet Legoland Duitsland arrangement. Bij een arrangement voor Legoland Duitsland zijn verblijf en entreekaarten bij de prijs inbegrepen, waardoor je direct precies weet wat je kwijt bent. Als je aan Legoland Duitsland arrangement boekt bij een van onderstaande reisaanbieders verblijf je vaak op het Vakantiepark Legoland Duitsland.

Er zijn verschillende reisduren mogelijk en je kunt Legoland Duitsland ook combineren met een rondreis of een langere vakantie in Duitsland. De ligging in het zuiden van Duitsland maakt Legoland ook erg geschikt als korte tussenstop op weg naar bijvoorbeeld Italië. Een Legoland arrangement is doorgaans op basis van eigen vervoer. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Legoland Duitsland arrangement

Overnachten bij Legoland Duitsland inclusief tickets

Legoland Duitsland arrangement

Een Legoland Duitsland arrangement is een goede manier om zorgeloos op vakantie te gaan. Bij een arrangement is alles namelijk voor je geregeld, van verblijf tot tickets. Bij de meeste arrangementen voor Legoland Duitsland kun je kiezen om twee, drie of vier dagen bij Legoland te verblijven. Dit geeft voldoende tijd om alle attracties te beleven en ook wat tijd ontspannen bij je accommodatie door te brengen of een keer lekker uitgebreid uit eten te gaan.

Vakantiepark Legoland Duitsland

Meestal verblijf je bij een Legoland Duitsland arrangement op het vakantiepark Legoland Duitsland. Hier vind je diverse leuk gethematiseerde huisjes en hotelkamers, natuurlijk volledig in Lego stijl. Vlakbij elke accommodatie staan avontuurlijke speeltoestellen voor de kinderen en het vakantiepark beschikt ook over een aantal grote speeltuinen voor alle leeftijden. Verder is er een strandje met meer, een bowlingbaan en kun je lekker eten in de verschillende restaurants van het vakantiepark. Vanuit het Vakantiepark Legoland Duitsland loop je over een mooi pad naar de speciale ingang van het pretpark.

Legoland Duitsland als tussenstop op vakantie

Een Legoland Duitsland arrangement is een leuke tussenstop tijdens je vakantie in Duitsland of onderweg naar je vakantiebestemming in bijvoorbeeld Italië, Oostenrijk of Zwitserland. Legoland Duitsland ligt in een mooie regio in het zuiden van Duitsland. Een tussenstop bij Legoland Duitsland breekt je lange reis en misschien vinden de kinderen het wel het leukste onderdeel van de hele vakantie!

Legoland Duitsland arrangement boeken

Op deze pagina vind je de reisorganisaties die een Legoland Duitsland arrangement in hun aanbod hebben. Vergelijk dus eenvoudig en snel de voorwaarden, prijzen, data en andere informatie. Je boekt direct bij de reisaanbieder.

Verblijf je toch liever in een comfortabel hotel bij Legoland Duitsland? Kijk dan eens op de betreffende pagina voor de mogelijkheden. Wanneer je alleen een hotel bij Legoland Duitsland boekt zijn entreekaarten meestal nog niet inbegrepen. Bekijk daarom de pagina Legoland Duitsland tickets om online alvast tickets voor je verblijf te kopen.