06-08-2019

Vandaag heeft Movie Park Germany de waterattractie Area 51 - Top Secret geopend. Area 51 - Top Secret is de vervanger van Bermuda Triangle, die al vanaf de opening van het pretpark in 1996 in het park te vinden was.

Klassieker

De Bermuda Triangle attractie was een echte klassieker! Doordat deze al vanaf het begin in het pretpark was te vinden, maar ook door zijn opvallende uitstraling. In Bermuda Triangle ging je namelijk op een boottocht langs en door een iconische vulkaan waarin ook enkele scènes te zien waren.

Nieuwe effecten en muziek

Met de verbouwing is ervoor gekozen om de attractie te voorzien van een nieuwe naam, aankleding, effecten en muziek. De muziek werd geproduceerd door de bekende pretparkmuziek componisten van IMAscore. De opening van Area 51 - Top Secret valt mooi in de drukke vakantieperiode, zodat het pretpark nu weer met extra capaciteit kan gaan draaien.

Wil je deze zomer ook een bezoek brengen aan Movie Park Germany? Kijk dan op onze website voor een goedkoop Movie Park Germany arrangement of goedkope tickets voor Movie Park Germany. 

Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany tickets

Movie Park Germany tickets

Entreekaarten Movie Park Germany met korting