05-02-2015

Attractiepark Slagharen komt in 2015 wel met iets heel bijzonders! Op 1 mei opent het pretpark namelijk hun nieuwe waterpark Aqua Mexicana. Het waterpark Aqua Mexicana is opgezet in een Mexicaans thema met palmbomen, watervallen en andere zonnige aankleding.

Aqua Mexicana Slagharen

Waterpark Aqua Mexicana is meer dan 5000 vierkante meter groot en biedt vermaak voor jong en oud, zoals maar liefst 10 glijbanen en andere waterattracties. Uniek zijn de grote interactieve glijbanen met special effects, geluid en 3D animatie. Ook het grootste bubbelbad van Nederland, voor wel 70 personen, vind je hier. Kinderen zullen zich ook uitstekend vermaken in de waterspeelplaatsen terwijl de ouders vanaf het heerlijke terras toekijken. En weer of geen weer, je kunt hier altijd terecht doordat een groot gedeelte van het waterpark overdekt is.

Vakantiepark Slagharen

Voor gasten die in Vakantiepark Slagharen verblijven is toegang tot waterpark Aqua Mexicana bij de prijs inbegrepen (uitgezonderd gasten die verblijven op de camping of in een Wigwam). Voor dagbezoekers van Attractiepark Slagharen is het waterpark te bezoeken voor 7 euro per persoon. Kijk je uit naar een echte gezinsvakantie? Kijk dan op onze handige pagina om een verblijf op Vakantiepark Slagharen te boeken. Met het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana letterlijk in je achtertuin zul je je daar geen minuut vervelen!

Slagharen arrangement

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Tickets Slagharen

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting