In het najaar van 2018 opent Attractiepark Slagharen een bijzondere nieuwe attractie: Black Hill Ranger Path is een klimpark waarin naar hartenlust op allerlei manieren geklommen kan worden. Attractiepark Slagharen wordt door deze en andere recente nieuwe toevoegingen steeds leuker en afwisselender! Een verblijf in het naastgelegen Vakantiepark Slagharen staat garant voor een geweldige tijd voor het hele gezin.

Klimpark Black Hill Ranger Path

In de zomer begint Attractiepark Slagharen met de bouw van de adventure trail attractie. De adventure trail zal Black Hill Ranger Path gaan heten en past perfect binnen de bestaande Wild West thematisering van het pretpark. De nieuwe attractie vraagt een investering van zo’n 1,3 miljoen euro. Bezoekers worden over een klimparcours met verschillende onderdelen en obstakels geleid, uiteraard veilig in een harnasje. De echte durfals kunnen de 115 meter lange rollglider trotseren, waarmee je in 30 seconden naar beneden ‘vliegt’. Ook komt er een 8 meter hoge klimmuur.

Vakantie- en Attractiepark Slagharen

Slagharen is flink aan het investeren in het pretpark en vakantiepark. Het overkoepelende thema van het pretpark is het wilde westen. Waterpark Aqua Mexicana en de triple launch coaster Gold Rush waren recent ook al waardevolle toevoegingen aan het pretpark. Ook in Vakantiepark Slagharen wordt doorlopend geïnvesteerd door de renovatie van vakantiewoningen en de bouw van compleet nieuwe typen accommodaties.

Arrangementen

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie