Walibi Belgium heeft enkele ontwerpen en het rit systeem bekend gemaakt van de nieuwe indoor attractie die het park zal openen in 2019. Het systeem van de attractie is hetzelfde als we kennen van de attractie Symbolica in De Efteling. Hierbij volgen de karretjes een parcours waarbij geen rails zichtbaar is.

Interactief

De attractie die Walibi Belgium zal gaan openen moet interactief worden. In het karretje dat je door de attractie heen voert zitten geweertjes waarmee je op schermen kunt schieten om punten te verzamelen. Op deze manier wordt de bezoeker betrokken bij de attractie wat de waardering zeker ten goede zal komen.

Locatie

De attractie die Walibi Belgium wil gaan openen komt in een bestaand gebouw waar van 1985 tot 2001 de attractie Het Paleis van Ali Baba was gehuisvest. Het is fijn dat er nu voor deze locatie een nieuwe bestemming is gevonden en dat Walibi Belgium weer een indoor attractie aan haar bezoekers kan presenteren.

Thema

De nieuwe attractie krijgt als thema bioscopen en popcorn mee. Waarschijnlijk zal je geweer dat op je karretje zit met popcorn gaan schieten om zo punten te verzamelen en om eventueel elementen te laten bewegen. 

Tickets

Waterpark
Walibi Belgium

Tickets Aqualibi

Entreekaarten Aqualibi met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Korting
Walibi Belgium

Tickets Walibi Belgium

Entreekaarten Walibi Belgium met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets