29-05-2017

In Movie Park Germany is de nieuwe achtbaan Operation Enterprise nu geopend. Al in de zomer van 2016 maakte Movie Park Germany bekend dat ze gingen starten met de bouw van deze achtbaan. Het is wereldwijd de enige attractie in een pretpark met een officiële Star Trek filmlicentie.

Star Wars thema voor nieuwe achtbaan Operation Enterprise

De nieuwe achtbaan van Movie Park Germany is gebaseerd op de beroemde en populaire Star Wars reeks. Je vindt deze attractie in een volledig nieuw themagebied met de naam Federation Plaza. Ook de wachtrij van de nieuwe achtbaan Operation Enterprise is gethematiseerd: bezoekers worden verteld dat zij de plek van de verdwenen bemanning in moeten nemen in het zogenaamde ruimteschip. Eenmaal plaatsgenomen in de achtbaan wacht een spannende rit met onder andere loopings, scherpe bochten en lanceringen voor- en achteruit.

Movie Park Germany

Movie Park Germany is zoals de naam doet vermoeden gebaseerd op de wereld van films. In het Duitse pretpark vind je diverse attracties die geïnspireerd zijn op oude en nieuwe populaire films. Movie Park Germany ligt in Bottrop, vlak over de Nederlandse grens en dichtbij Oberhausen. Je kunt dit pretpark daarom prima combineren met een bezoek aan het centrum van Oberhausen of het grote overdekte winkelcentrum CentrO. Overnachten kan in diverse hotels bij Movie Park Germany. Ook zijn er bij verschillende aanbieders goedkope Movie Park Germany arrangementen te boeken.

Arrangementen

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets
www.movieparkholidays.de