22-05-2019

Vandaag opent Movie Park Germany een nieuw themagebied geheel in stijl van de bekende kinderserie Paw Patrol. In dit leuke nieuwe gebied zijn diverse attracties en interactieve elementen te vinden. Tevens vind je op diverse tijden de bekende helden van Paw Patrol hier waarmee kinderen op de foto kunnen.

Paw Patrol

Paw Patrol is al enkele jaren een zeer geliefde kindertekenfilm serie van Nickelodeon. Vooral kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 jaar zijn fan! Het nieuwe Paw Patrol gebied vind je in het Nickelodeon themagedeelte van Movie Park Germany. Kinderen herkenen hier het plaatsje Adventure Bay dat de thuishaven is van Paw Patrol. De diverse attracties in dit nieuwe gebied zijn speciaal gericht op jonge kinderen. Met de opening van dit nieuwe Paw Patrol gebied is het bestaande kindergedeelte, Nickland genaamd, flink uitgebreid. Op deze manier hebben gezinnen met kinderen nog meer te doen in dit deel van het pretpark.

Movie Park Germany aanbiedingen

Bezoek dit jaar Movie Park Germany door gebruik te maken van een aantrekkelijk Movie Park Germany arrangement. Op onze speciale aanbiedingen pagina vind je diverse aanbiedingen van verschillende pretparken zoals Movie Park Germany. Wanneer je op zoek bent naar goedkope Movie Park Germany tickets ben je op die pagina ook op het juiste adres. Staat je Movie Park Germany aanbieding er momenteel niet bij? Geen nood, wij blijven de allerbeste nieuwe aanbiedingen direct plaatsen, zodat je altijd de beste prijs betaalt.

Movie Park Germany tickets

Movie Park Germany tickets

Entreekaarten Movie Park Germany met korting
www.movieparkholidays.de

Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangement

Overnachten bij Movie Park Germany inclusief tickets