23-02-2019

PortAventura Hotel Colorado Creek is het nieuwste hotel van PortAventura World in het Spaanse Salou en opent haar deuren in juni 2019. Hotel Colorado Creek is een luxe viersterren hotel op loopafstand van de ingang van pretpark PortAventura.

Meerdere themahotels

PortAventura Hotel Colorado Creek is alweer het zesde themahotel van PortAventura World. Alle hotels van PortAventura World zijn, net zoals dit nieuwe hotel, rijkelijk gethematiseerd en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Hotel Colorado Creek komt in de omgeving te liggen van Hotel Mansión de Lucy en Hotel Gold River. Vanaf het hotel kun je te voet naar een speciale ingang van het pretpark.

Pretpark resort

PortAventura World is het grootste pretpark resort van Spanje. Op het resort zijn met PortAventura en Ferrari Land twee pretparken te vinden. Met het PortAventura Caribe Aquatic Park heeft het resort ook nog een groot waterpark met diverse zwembaden en glijbanen. Hou je van relaxen en ontspannen dan is een bezoek aan het privé strand van PortAventura zeker iets voor jou. Wil je het bezoek aan de parken afwisselen met een rondje golfen dan kun je terrecht bij drie verschillende golfbanen.

Inclusief entree tickets

Het reserveren van een kamer in Hotel Colorado Creek is mogelijk bij diverse aanbieders. Wanneer je een kamer reserveert in dit hotel ontvang je tickets voor het PortAventura pretpark en Ferrari Land. Ook krijg je korting op tickets voor het waterpark en tevens ontvang je een express pas waarmee je diverse attracties via een kortere wachtrij kunt bezoeken.

Reserveren

PortAventura Hotel Colorado Creek

Hotel van PortAventura in stijl van het Wilde Westen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Tickets

Tickets Costa Caribe Aquatic Park

Entreekaarten waterpark Costa Caribe met korting

Tickets Ferarri Land

Entreekaarten Ferarri Land met korting

Tickets PortAventura World

Entreekaarten PortAventura World met korting

Reizen

Busreis Salou

Met de bus naar Salou

Vliegtickets Salou

Amsterdam - Salou