Een camping in Salou is een voordelige en gezinsvriendelijke optie wanneer je een vakantie wilt vieren in deze bekende Spaanse badplaats. Vergelijk op deze handige pagina diverse campings in Salou van diverse aanbieders. Kies de aanbieder met de beste Salou camping aanbieding in de periode dat je wilt gaan. De meeste campings liggen op korte afstand van de Spaanse kust en beschikken over allerlei faciliteiten waaronder meestal ook een zwembad. Het centrum van Salou met al haar restaurants en discotheken is gemakkelijk bereikbaar vanaf de meeste Salou campings.

Vanuit één van de campings in Salou kun je ook heel gemakkelijk een bezoek brengen aan het grootste pretpark resort van Spanje: PortAventura World. Hier vind je twee pretparken met attracties en shows voor alle leeftijden, PortAventura en Ferrari Land. Het waterpark van PortAventura World, Costa Caribe Aquatic Park, is ook zeker het bezoeken waard. Op een camping bij Salou beleef je dus een geweldige combinatie van een pretpark- en strandvakantie. ... Lees meer

Campings in Salou

Camping Playa Cambrils Don Camilo

Camping op 10 minuten van PortAventura World

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Camping La Torre del Sol

Camping in Salou vlakbij PortAventura World

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Campings Salou 

Veel Nederlands gaan in het voorjaar of in de zomervakantie op vakantie naar een camping in Spanje. Een aanrader is om dan te kiezen voor één van de vele campings bij Salou aan de Costa Dorada omdat daar zich het grootste pretpark resort van Spanje bevindt. Op een camping bij PortAventura zal jong en oud zich geweldig vermaken in de zwembaden of met de andere faciliteiten van de camping. En natuurlijk ligt ook het strand meestal op korte afstand van je camping. Maak er een heerlijke zon, zee en strandvakantie van met het hele gezin of je vriendengroep. 

Verblijf je toch liever in een hotel of appartement bij PortAventura? Kijk dan op de pagina hotel bij PortAventura World voor een uitgebreid overzicht van hotels bij dit populaire pretpark. Je kunt kiezen voor een officieel PortAventura hotel of een hotel of appartement in de directe omgeving. 

Camping Salou en Port Aventura

De campings in bovenstaand overzicht liggen bij Salou in diverse populaire badplaatsen. Met je auto bereik je vanaf deze campings in tussen de tien en twintig minuten het PortAventura World Resort. Je vindt hier twee pretparken, namelijk het bekende PortAventura en ook het later toegevoegde Ferrari Land. Ook heeft het resort met Costa Caribe Aquatic Park een eigen waterpark. Maak van je strandvakantie bij Salou ook nog eens een echte pretpark vakantie door aan alledrie een bezoek te brengen.

De campings in bovenstaand overzicht kun je boeken bij een aantal verschillende reisorganisaties. Vergelijk ze allemaal om de beste prijs te vinden voor je vakantie. Je boekt en betaalt rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. Wij werken op onze website enkel met erkende en betrouwbare reisorganisaties.

PortAventura tickets online bestellen

Tickets voor PortAventura koop je het beste van tevoren thuis al online. Online vind je namelijk vaak PortAventura tickets met korting. Soms heb je geluk en tref je bij een bepaalde ticketaanbieder zelfs een aantrekkelijke PortAventura aanbieding. Vergelijk dus goed de voorwaarden en prijzen van alle aanbieders op de pagina PortAventura tickets. Je online gekochte PortAventura tickets kun je thuis printen en meenemen op vakantie. Je hoeft ze dan alleen nog maar bij de ingang van het pretpark te tonen, zonder dat je nog in de rij hoeft te staan bij de kassa.