PortAventura tickets online bestellen betekent vaak dat je je PortAventura tickets met korting kunt krijgen. Wij hebben hier een overzicht geplaatst van aanbieders die een aantrekkelijk korting aanbieden op PortAventura tickets. PortAventura bestaat uit drie parken waarvoor je verschillende tickets kunt bestellen. Dit zijn het eerste pretpark met de naam PortAventura, het later toegevoegde Ferrari Land en waterpark Costa Caribe Aquatic Park. Je kunt een ticket kopen voor een bepaald park, maar er zijn ook combi tickets verkrijgbaar waarbij je de parken kunt combineren tijdens je bezoek. Met een ticket voor meerdere dagen en parken ben je vaak per dag goedkoper uit.

Wanneer je van plan bent om tijdens je vakantie in Salou een bezoek te brengen aan een park van PortAventura dan is ons advies om online vooraf je tickets te bestellen. Ga goed voorbereid op vakantie en bestel je tickets alvast bij een aanbieder uit het overzicht hieronder. Vergelijk voorwaarden en prijzen voor de beste deal. Met je vooraf gekochte tickets kun je bij PortAventura zo doorlopen naar de kaartcontrole. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Tickets Costa Caribe Aquatic Park

Entreekaarten waterpark Costa Caribe met korting

Tickets Ferarri Land

Entreekaarten Ferarri Land met korting

Tickets PortAventura World

Entreekaarten PortAventura World met korting

PortAventura World tickets

PortAventura World in de Spaanse badplaats Salou bestaat uit drie verschillende pretparken. Pretpark PortAventura is de oudste en bekendste en is een groot en leuk pretpark voor het hele gezin. Je vindt hier veel afwisseling met bijvoorbeeld diverse achtbanen en waterattracties, maar ook kleine kinderattracties en attracties voor de hele familie. In Ferrari Land staat alles in het teken van dit beroemde automerk en gaat het vooral om snelheid en spanning. Costa Caribe Aquatic Park is een tropisch waterpark vol zwembaden, glijbanen en waterspeeltoestellen. Heerlijk om een dagje af te koelen!

Afhankelijk van hoelang je in Salou verblijft en je andere vakantieplannen kun je één of meerdere dagen een bezoek brengen aan de pretparken van PortAventura World. Bedenk je wel dat verhoudingsgewijs een ticket voor slechts één dag duurder is dan een ticket voor meerdere dagen. Met een combinatie ticket voor bijvoorbeeld het PortAventura park en het waterpark krijg je vaak korting, waardoor je per dag goedkoper uit bent. Je kunt uiteraard ook combineren met een bezoek aan Ferrari Land. 

PortAventura tickets bestellen 

In het overzicht hierboven vind je verschillende aanbieders van PortAventura tickets. Bekijk per aanbieder goed de voorwaarden (welke parken zijn inbegrepen, in welke periode kun je gaan, etcetera) en de prijzen. Zo vind je vanzelf goedkope PortAventura tickets voor tijdens je vakantie in Salou. Als je online tickets voor PortAventura bestelt kun je ze thuis printen en direct bij de kaartcontrole in PortAventura laten zien. Dat scheelt je wachten bij de kassa, wat zeker tijdens drukke dagen veel tijd kan kosten. Tijd die je beter in alle attracties door kunt brengen! 

Je boekt en betaalt rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. Uiteraard plaatsen alleen erkende en betrouwbare aanbieders op onze website, zodat je bezoek aan PortAventura World altijd goed geregeld is.