01-12-2016

In Vakantiepark Slagharen vind je vanaf de zomer weer een nieuw type accommodatie. De Raccoon Lodge wordt een ruim vakantiehuis dat qua uitstraling geïnspireerd is op het leven van de Indianen in het oude Amerika. Van binnen is de Raccoon Lodge echter verrassend luxe met fijne boxspring bedden en een moderne keuken inclusief vaatwasser.

Raccoon Lodge

De Raccoon Lodge wordt met drie slaapkamers (waarvan een bedstee) geschikt voor maximaal zes personen. Deze nieuwe en eigentijdse accommodatie maakt het overnachten bij Attractiepark Slagharen nog comfortabeler. Een ander pluspunt van de nieuwe Raccoon Lodge is de rustige ligging aan de rand van het Vakantiepark. De Raccoon Lodges zijn beschikbaar bij boekingen vanaf juni 2017.

Overnachten Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is een perfecte bestemming voor een korte vakantie met het hele gezin. De huisjes van Vakantiepark Slagharen liggen direct naast het Attractiepark en zijn te boeken voor aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle typen accommodaties van het vakantiepark? Bekijk dan ons overzicht op de Vakantiepark Slagharen pagina.

Arrangementen

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie