17-12-2022

Attractie- en Vakantiepark Slagharen maakt weer een vernieuwingsslag door komende winter gefaseerd alle Colorado stacaravans te vervangen door moderne cottages. De nieuwe Vakantiepark Slagharen accommodaties krijgen de naam Red Rock en de eerste cottages zullen in het voorjaar van 2023 klaar zijn. Je kunt de nieuwe Red Rock cottages nu wel al boeken.

Red Rock cottages Vakantiepark Slagharen

De nieuwe Red Rock cottages van Attractie- en Vakantiepark Slagharen zullen met drie slaapkamers en twee badkamers geschikt zijn voor gezinnen of families tot en met zes personen. De nieuwe cottages worden uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals interactieve TV en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. De locatie van de nieuwe cottages ten opzichte van Attractiepark Slagharen is perfect, namelijk op slechts enkele minuten lopen van de spannende achtbaan Gold Rush. De Red Rock cottages nemen de plaats in van de oude Colorado stacaravans. Hiermee komt Attractie- en Vakantiepark Slagharen tegemoet aan de wens van veel gasten om in ruime en moderne accommodaties te verblijven.

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharenbestaat inmiddels uit meer dan 600 accommodaties en ruim 200 kampeerplekken voor eigen tent of caravan. Een steeds groter deel van de accommodaties is straks nieuw of recent gemoderniseerd. Vanuit Vakantiepark Slagharen loop je in enkele minuten naar het Attractiepark waar je zo’n 30 verschillende attracties voor jong en oud vindt. Met Aqua Mexicana beschikt Slagharen ook over een eigen overdekt waterpark / subtropisch zwembad. Bij mooi en slecht weer is het hier genieten van alle zwembaden en glijbanen. Je kunt je prima een paar dagen vermaken bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen en de directe omgeving biedt ook veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen of een bezoek aan de nabijgelegen stad Hardenberg.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark van Attractiepark Slagharen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Slagharen aanbiedingen

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting